overzicht
Philips Sonicare HX8431/01 AirFloss Ultra flosapparaat
 • Uitverkocht

  PhilipsSonicare HX8431/01 AirFloss Ultra flosapparaat

  64.99
  206 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Monddouches

  Philips Sonicare HX8431/01 AirFloss Ultra flosapparaat

  1. Verwijdert tot 99,9% tandplak
  2. Reinigt in slechts 60 seconden
  3. Helpt gaatjes te voorkomen

  Gezonder tandvlees in 2 weken - gegarandeerd
  Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees.

  Een gemakkelijke manier om te beginnen met flossen
  Interproximaal reinigen is heel belangrijk voor totale gezondheid van uw mond. AirFloss is een gemakkelijke manier om dieper tussen tanden schoon te maken en helpt u een gezonde gewoonte te beginnen. 96% van mensen die voorheen niet regelmatig flosten, bleef de AirFloss na drie maanden vier of meer dagen per week gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(206 reviews)
  Meest recent

  ik weet het niet

  Prima produkt, voor het eerst in jaren dat tandarts vertelde dat mijn tandvlees in uitstekende conditie was. Werkt veel vlotter dan flossen. Mijn eerste exemplaar viel op grond en deed het niet meer. Tweede exemplaar stopte er na 9 maanden spontaan mee en deed niets meer ... En toch heb ik derde exemplaar nu gekocht.

  ook geplaatst op philips.nl

  heel gemakkelijk!

  Geweldig om een product te hebben ontdekt dat ik helemaal niet kende en dat zeer nuttig bleek! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op Philips.be

  ultrakorte levensduur

  Op zich een goed idee qua apparaat, maar je wilt niet weten hoeveel ik er al heb 'versleten' en ik ben er eigenlijk een beetje klaar mee... Er komt straks nog één keer via Internet een nieuw apparaat, maar de levensduur is erbarmelijk slecht. Ik heb er nu weer drie klaar liggen om naar de gemeentewerf te brengen, maar daarvoor heb ik er ook al minstens(!) drie gehad (ook van de eerste versie). k heb een voorkeur voor PHILIPS, maar de airfloss is echt een drama qua levensduur. Philips weet dit zelf heel goed, maar is blijkbaar niet in staat om e.e.a. te veranderen of te verbeteren aan dit ontwerp... jammer.

  ook geplaatst op philips.nl

  Praktische

  Uw mondhygiëne verbeteren op één klap! De Philips flossers. Dit apparaat maakt de ruimtes tussen je tanden schoon. Met één druk op de knop geef je één tot drie stoten lucht met (mond)water af en is je gebit snel helemaal schoon in minder dan 60 sec. Heel éénvoudig te gebruiken. Draadloos. Gaat lang mee met slecht één laadbeurt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op Philips.be

  Flossen zonder irritatie.

  Eindelijk flossen zonder irritatie en zonder bloed. Flossen gaat sneller en is effecties. Een aanrader voor iedereen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima product

  Hij doetvalles wat hij. Let doen. Sta verbaasd hoeveel schoner mijn gebit wordt

  ook geplaatst op philips.nl

  Flossen zonder irritatie

  Een product die ik dagelijks gebruik voor het flossen. Eindelijk geen irritatie meer na het flossen. Ik raad iedereen deze product aan, het is gemakkelijk in gebruik en het is doel gericht flossen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  een aanrader

  Door dit toestel floss ik mijn tanden meer. fantastisch toestel [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op Philips.be

  prima toevoeging mondgezondheid

  als tandarts met pensioen vind ik deze airfloss uitstekend geschikt met name voor mensen, die slecht uit de voeten kunnen met tandenstokers en jagers.Mijn echtgenote met lichte mobiliteisproblemen heeft veel baat bij het gebruik ermee.Het bloeden van tandvlees is beduidend verminderd.Ik vind het apparaat minder geschikt voor personen met grotere interdentalen ruimtes. Daar voldoen jagers beter.

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed product dat mij meer doet flossen

  Ik ben iemand die niet vaak flost, maar sinds ik de Airfloss heb, doe ik dit veel meer. Ik heb het gevoel dat mijn tanden beter gereinigd zijn na het gebruik van de AirFloss Het is gemakkelijk in gebruik, even de handleiding lezen en je kan de AirFloss gebruiken. Je kan snel je tanden flossen, waardoor ik het gemakkelijker doe tijdens mijn ochtendritueel. Het enige waar je voor moet oppassen, is het spatten, maar dit komt niet voor als je je mond sluit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand