Philips Sonicare HX3212/24 CleanCare+ elektrische tandenborstel
 • Uitverkocht

  PhilipsSonicare HX3212/24 CleanCare+ elektrische tandenborstel

  34.99
  4 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Natuurlijk wittere tanden.
  Ontworpen als de perfecte tandenborstel voor de overstap van een gewone handtandenborstel. Nu voelt u pas echt dat u uw tanden hebt gepoetst.

  Verwijdert tot 3 keer meer tandplak
  Verwijdert tot 3 keer meer tandplak dan een handtandenborstel voor een superieure reiniging.

  Snel wittere tanden
  De dicht op elkaar geplaatste ruitvormige borstelharen van de DiamondClean verwijderen aanslag van eten en drinken op het tandoppervlak. Uw glimlach wordt merkbaar witter, tot wel 100%* in slechts 7 dagen.

  Helpt bij het verbeteren van de gezondheid van uw tandvlees
  Helpt bij het verbeteren van de gezondheid van uw tandvlees door zachte poetsbewegingen.

  Voor wittere tanden
  Voor een frisse en stralende glimlach.

  Quadpacer en Smartimer
  De Quadpacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is om naar een ander kwadrant van de mond te bewegen, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aangeraden poetstijd van twee minuten te bereiken.

  EasyStart
  De EasyStart-functie past de sterkte van de tandenborstel aan tijdens de eerste 14 poetsbeurten om u te laten wennen aan de Sonicare-ervaring, voor een gestroomlijnde overgang van een gewone tandenborstel.

  Systeem met opklikbare opzetborstel
  U klikt deze opzetborstel op het handvat, zodat hij stevig vastzit, maar hij is er ook eenvoudig weer af te halen voor onderhoud en schoonmaken. De opzetborstel is geschikt voor alle Philips Sonicare-handvatten behalve PowerUp Battery en Essence.

  Levensduur accu
  Accu gaat tot 10 dagen mee voordat u opnieuw moet opladen.

  Sonische technologie
  Onze sonische technologie zorgt voor een unieke dynamische reinigingsfunctie die vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt voor een grondige, maar zachte reiniging.

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)

  Bevalt prima

  In het begin was het wat vreemd, ik was een Oral-B gewend met normale draai bewegingen en in het begin dacht ik even dat er eigenlijk niks gebeurde. Na een tijdje moet ik stellen dat deze mijn voorkeur heeft gekregen en het resultaat is beter dan voorheen.

  prima tandenborstel fijn in gebruik

  fijn in gebruik. Goede tandenborstel, tanden voelen schoon aan na gebruik. Wel even wennen in gebruik doordat het borsteltje snel heen en weer gaat. Accu gaat lang mee. Al met al een prima tandenborstel die ik aan zou raden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Het is even wennen, maar daarna goed.

  Eerste keer was het even wennen hoe hij werkt op mijn tanden, maar na een paar keer was het goed. Lijkt mij een goed product. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Gladde tanden binnen 1 week!

  Na 1 week voelden mijn tanden al gladder aan. Ik heb sindsdien ook geen last meer van bloedend tandvlees. De tijdsindicator is erg handig zodat je weet dat je een ander vlak moet gaan poetsen. De borstel is erg snel opgeladen en ligt makkelijk in de hand. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale