Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/13 elektrische tandenborstel, -
 • 60 proefdagen

  PhilipsSonicare DiamondClean Smart HX9924/13 elektrische tandenborstel

  289.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  60 Dagen op proef

  60 Dagen op proef

  probeer 'm nu uit. Deze actie is geldig t/m 5 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie en vul je gegevens in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/13 elektrische tandenborstel

  Deze Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/13 elektrische  tandenborstel zorgt voor een volledige mondhygiëne. Deze Premium opzetborstels beschikken over een Smart koppeling met de handle die automatisch de geschikte poetsstand en poetsintensiteit instelt. De HX9924/13  past de poetsintensiteit aan, om zonder problemen te poetsen wanneer je last hebt van gevoelige tanden of bloedend tandvlees.
  Deze smart tandenborstel geeft je rechtstreeks feedback geeft tijdens het poetsen. Wat je hiervoor nodig hebt, is de Sonicare app op je smartphone. Hierop zie je of je een plekje overslaat, of je de juiste poetsbeweging maakt én of je met de juiste kracht op je tandvlees drukt. Heb je je telefoon niet bij de hand, dan slaat een microchip in de opzetborstel alle gegevens op totdat je je telefoon weer verbindt. Na verloop van tijd heb je dus een compleet overzicht van de gezondheid van je mond. Naast de tandenborstel en 3 opzetborstels, bestaat deze set ook uit een tongreiniger om een slechte adem tegen te gaan.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews (26)

  algemene beoordeling
  (26 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.