overzicht
Philips SHB3075BK hoofdtelefoon, Zwart

  PhilipsSHB3075BK hoofdtelefoon

  36.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips SHB3075BK hoofdtelefoon

  De Philips SHB3075BK is een draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon voor meer bas in een klein formaat. In de slanke, compacte Philips BASS+ hoofdtelefoon zit verbluffend veel bruisende bas.

  Grootse, diepe bas
  De grootse, krachtige bas laat je de beat echt voelen. De gestroomlijnde behuizing, speciaal afgestemde drivers en basopeningen produceren ultra-lage frequenties voor het unieke BASS+-geluid.

  Instelbare oorschelpen en hoofdband
  De BASS+-hoofdtelefoon is ontworpen voor een optimale pasvorm. Met de draaibare oorschelpen en verstelbare hoofdband kun je zeker zijn van een geweldige pasvorm. De zachte, ademende oorkussens bieden optimaal comfort bij lange luistersessies.

  Oplaadbare batterij, overal op te laden via USB
  Met een afspeelduur van 12 uur heb je voldoende energie om de hele dag muziek af te spelen. Met de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je jouw hoofdtelefoon altijd opladen.

  Draadloze Bluetooth-technologie en ingebouwde microfoon
  Koppel de hoofdtelefoon eenvoudig met een Bluetooth-apparaat voor draadloze muziek. Koppel je hem met je smartphone dan kun je ook nog eens eenvoudig draadloos bellen. Dankzij de bedieningsknoppen op de rechteroorschelp kun je muziek en oproepen met één druk op de knop bedienen.

  Plat opvouwbaar ontwerp en optimale luisterervaring
  Dankzij het plat opvouwbare ontwerp is de BASS+-hoofdtelefoon eenvoudig op te vouwen en op te bergen en makkelijk mee te nemen. Het gesloten akoestische ontwerp van de BASS+-hoofdtelefoon blokkeert omgevingsgeluiden en zorgt voor een verbeterde geluidsisolatie om jouw luisterervaring te optimaliseren.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  toegevoegd aan winkelmand