Philips Senseo Viva Café Duo Select koffiezetapparaat HD6564/60, Zwart
 • uitverkocht

  PhilipsSenseo Viva Café Duo Select koffiezetapparaat HD6564/60

  74.95
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips Senseo Viva Café Duo Select koffiezetapparaat HD6564/60

  Met de Senseo Viva Café Duo Select maak je een kopje Senseo koffie met een nog vollere smaak. De veelzijdigheid in waterdrukniveau zorgt ervoor dat je altijd de koffiesmaak waar je zin in hebt kunt produceren.

  Philips Green-logo
  Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Hoe? Deze producten bieden aanzienlijk betere milieuprestaties in een of meer van de Green Focal Areas van Philips: Energieverbruik, Verpakking, Schadelijke stoffen, Gewicht, Recycling en Levensduur.

  Duo Select
  Met de Duo Select optie zorg je voor de ideale koffiesmaak, ongeacht welke koffiepad. Draai naar links voor het vertrouwde Senseo bakje koffie. Draai naar rechts om meer koffiesmaken te produceren met de unieke zetintervallen. De heerlijkste koffie, die je zelf perfect maakt.

  Intensiteitsselectie
  Dubbelklik op de 1- of 2-kopsknop voor een kleine sterke SENSEO® koffie.

  Crema Plus-technologie
  Crema Plus-technologie zorgt voor en een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje. Voor elke kopje SENSEO® koffie.

  Koffieboosttechnologie
  Koffieboost-technologie levert het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door elk SENSEO® koffiepad. Haal het meeste uit uw koffiepad voor de allerlekkerste SENSEO® koffie.

  Automatische uitschakeling

  Het SENSEO® koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld, wat energie bespaart en de veiligheid bevordert.

  Ontkalkingsindicator
  Het SENSEO® koffiezetapparaat herinnert u eraan wanneer u de machine moet ontkalken. Ontkalk elke 3 maanden met SENSEO® ontkalker om uw apparaat vrij te houden van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van uw apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn. Dit kan uw SENSEO® apparaat beschadigen en heeft een negatieve invloed op de koffiesmaak. De machine is meer dan 10.000 keer getest Philips

  Onmiddellijk starten
  Als u op de 1- of 2-kopsknop drukt terwijl het apparaat opwarmt, zet SENSEO® automatisch een heerlijk kopje SENSEO® koffie.

  Een of twee kopjes tegelijkertijd
  Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.

  Verstelbare tuit van echt metaal
  Pas de positie van de koffietuit aan op uw favoriete kop of mok
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews (130)

  algemene beoordeling
  (130 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.