Philips Senseo Select CSA250/10, Zwart, Roestvrijstaal
 • uitverkocht

  PhilipsSenseo Select CSA250/10

  99.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Gratis ontbijtpakket

  Gratis ontbijtpakket

  t.w.v. 25.- na aankoop van een Senseo koffiemachine. Deze actie geldt t/m 30 mei 2021 Hoe werkt de actie? Koop een deelnemende Senseo® Original, Original Plus, Viva Café of Select en meld je aan op www.senseo.nl/acties. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips Senseo Select CSA250/10

  Gewoon, intens of espresso - Altijd SENSEO®
  Kies uw favoriete recept met Intensity Plus
  Geniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kunt u met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken. Met de geheugenfunctie kunt u een recept nauwkeurig naar smaak afstemmen.

  Energiebesparend
  Deze Senseo bestaat onder andere uit gerecyclede materialen en is energiebesparend dankzij de functie ‘Onmiddellijk starten’, hierbij wordt je koffie direct gezet nadat de machine is opgewarmd en schakelt daarna automatisch uit om energie te besparen.

  Geheugenfunctie om een recept precies naar jouw smaak af te stemmen
  Geniet van jouw eigen smaak door een recept op te slaan dat nauwkeurig is afgestemd op de ideale intensiteit en het perfecte volume.

  Het ontkalkingslampje geeft aan wanneer je het apparaat moet ontkalken
  Het lampje licht op wanneer je de machine moet ontkalken, zorg dat je elke 3 maanden met ontkalker de machine schoonhoudt voor maximaal voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van je apparaat te maximaliseren.

  Uitneembare lekbak, zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken
  Verwijder de lekbak om hem eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie