Philips Senseo Select CSA230/50, Antraciet

  Philips Senseo Select CSA230/50

  69.99

  Philips Senseo Select CSA230/50

  Gewoon, intens of espresso - Altijd SENSEO®
  Kies uw favoriete recept met Intensity Plus
  Geniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kunt u met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken.

  Gemaakt met oog op het milieu
  Bij Philips Senseo is duurzaamheid erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen wordt het apparaat getest met 10.000 koppen koffie. Daarnaast bestaat deze Senseo uit minder onderdelen, is energiebesparend en gemaakt uit gerecyclede materialen.

  De Perfecte kop koffie
  Bepaal zelf hoe jouw perfecte kop koffie eruit ziet, pas de hoogte van de tuit eenvoudig aan op jouw favoriete kop of mok. De Crema plus technologie zorgt voor een zacht laagje op ieder kopje koffie.

  Automatische start en uitschakeling
  Nadat de machine is opgewarmd wordt de koffie direct automatisch gezet, zonder een extra knop in te drukken. Nadat de koffie is gezet schakelt het apparaat direct uit om extra energie te besparen, wel zo goed voor het milieu.

  Gemakkelijk in onderhoud
  Om jouw Senseo apparaat in topconditie te houden is het belangrijk om het apparaat elke drie maanden te ontkalken. Dit wordt je nu super gemakkelijk gemaakt door de ontkalkingsindicator, die vertelt je precies wanneer het tijd is om te ontkalken. Daarnaast is de lekbak uitneembaar zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeCSA230/50
  Aantal kopjes (per keer)2
  Waterreservoir (l)2
  Waterpeil-indicator
  Afneembaar waterreservoir
  Melkreservoir
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (46)

  algemene beoordeling
  (46 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.