overzicht
Philips Senseo Original koffiezetapparaat HD6554/60, Zwart
 • ontbijtpakket

  PhilipsSenseo Original koffiezetapparaat HD6554/60

  62.99
  158 reviews
  Zwart
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Gratis ontbijtpakket t.w.v. 25.- op dag naar keuze!
  Ontvang nu tijdelijk een ontbijtpakket t.w.v. 25.- bij aankoop van een deelnemende SENSEO Original of SENSEO Viva Cafe koffiemachine. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je jouw gratis ontbijtpakket?
  Stap 1: Ga naar www.senseo.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs en de streepjescode van de verpakking van de koffiemachine.
  Stap 3: Binnen een uur na registratie ontvang je een bevestigingsmail. Binnen uiterlijk twee weken wordt de registratie beoordeeld.
  Stap 4: Na goedkeuring ontvang je een e-mail van SENSEO met een unieke link waarmee je jouw ontbijtpakket kunt bestellen. Het ontbijtpakket kun je op een door jou gekozen datum en adres laten bezorgen.
  Let op: Je kunt je registreren tot 14 juli 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.
  Huishoud voordeel

  Huishoud voordeel!
  Profiteer tijdelijk van extra scherp geprijsde artikelen. Let op: deze actie loopt van zaterdag 20 april tot en met zaterdag 4 mei 2019.


  Philips Senseo Original koffiezetapparaat HD6554/60

  Ontdek een intensere koffie-ervaring met Crema Plus, koffieboost en intensiteitsselectie.
  Koffieboosttechnologie verdeelt het water gelijkmatig via 45 gaatjes over de koffiepad voor een rijke smaak, terwijl Crema Plus voor een zijdezacht laagje crema zorgt. U kunt nu ook een kleine kop sterke koffie zetten door twee keer op de knop te drukken.

  Koffieboosttechnologie
  Haal alles uit uw koffiepad dankzij de innovatieve SENSEO koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere, rijkere smaak. Het hete water wordt via 45 aromamondstukken op een verfijnde, optimale manier verspreid over de gehele SENSEO koffiepad. Daardoor kan elk stukje gemalen koffie zijn aroma's en smaken afgeven en geniet u van een rijkere, vollere smaak.

  Crema Plus-technologie
  Met Crema Plus zet u keer op keer SENSEO koffie met het beste en fluweelzachtste crèmelaagje.

  Intensiteitsselectie
  SENSEO Original biedt u nu meer keuze omdat het apparaat een extra koffiereceptinstelling heeft. Naast de grote kop milde SENSEO koffie kunt u ook kiezen voor een kleinere kop sterke SENSEO koffie. Druk gewoon tweemaal op de 1-kops- of 2-kops-knop voor een kleine kop sterke SENSEO koffie.

  Verscheidenheid aan smaken
  SENSEO biedt een verscheidenheid aan koffiesmaken, elk met een uitgesproken eigen nuance al naargelang uw persoonlijke voorkeur.

  Een of twee kopjes tegelijkertijd
  Dit SENSEO koffiezetapparaat bereidt een of twee kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.

  Automatische uitschakeling
  Uw SENSEO koffiezetapparaat wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

  Met 2 jaar garantie
  Wij geven 2 jaar garantie op deze SENSEO Original koffiepadmachine. Onze SENSEO Original koffiepadmachines zijn ontworpen voor prestaties en duurzaamheid en beloven u een heerlijke koffie, elke keer weer.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(158 reviews)
  Meest recent

  Lekkere koffie, makkelijk te maken

  Dit is mijn tweede Senseo in ong, 20 jaar? Heel lekker, makkelijk te maken en zo klaar! Prima product.

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed maar niet perfect

  Bij mijn vorige koffiepad machine kon ik met een schuif de grote van mijn koffiekop instellen. Bij deze moet ik eerst 1 keer drukken daarna 2 keer drukken om mijn koffiekop te vullen.

  ook geplaatst op philips.nl

  topproduct

  Dit Senseoappaaraat is een super heerlijke kofiemachine voor iedereen, dit ook omdat als de ene een sterk bakkie wilt kan dit maar ook een normale bak kan hiermee , wij zijn echt ontzettend blij met deze super Senseo , en mensen twijfel niet want ze zijn er diverse uitvoeringen en kleuren , en wij vinden dit een echte aanrader.

  ook geplaatst op philips.nl

  Dit product heeft goede eigenschappen

  Is een goed apparaat alleen jammer dat je geen gebruik kan maken van andere pads dan die van Senseo. Met andere pads krijg je een half kopje koffie.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima product!

  De Senseo is een zaligheid om te gebruiken. Top product! Ik ben vooral heel tevreden over de marketingwerking van Philips. Ik zond een vraag en kreeg heel snel een vriendelijk en volledig antwoord. Dank u!

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn en handig koffietzetapparaat

  Ik ben zeer tevreden over dit Senseo koffiezetapparaat. Heel handig is dat ieder zijn eigen sterkte kan instellen d.m.v. de knop 2x in te drukken bij een sterker kopje koffie. Simpel maar doeltreffend !

  Geweldig apparaat.

  Hiervoor dronk ik altijd espresso, nu vind ik een kleine coffee net so lekker uit mijn nieuwe Senseo.

  Kleur: Wit

  Heerlijke koffie

  Een handig apparaat, waarmee we kleine kopjes koffie kunnen zetten. In een hand omdraai, bijzonder lekkere koffie. Aanrader!

  Kleur: Wit

  gezellig en handig!

  Wij hebben altijd al een filterapparaat van DE, maar omdat ikzelf geen koffie lust zegt de visite meestal, doe mij ook maar een kopje thee..Terwijl ik de geur van koffie altijd zo gezellig vind, vind ik dat dan jammer. Nu hebben wij de Senseo aangeschaft en het gemak van een druk op de knop voor een heerlijk geurend kopje koffie,is iets waar ik blij van word! De smaak is heerlijk zegt mijn man en zoontje. Misschien dat ik het binnenkort toch zelf ook maar weer een keertje ga proeven ..;)

  Handig in gebruik

  De senseo is erg handig in gebruik, je hebt snel een lekkere koffie klaar. Het is niet eenvoudig om een grotere tas te vinden die er ook effectief onder past. De vernieuwde senseo maakt minder geluid als de vorige versie en schuimt beter af. Het design is niet erg vernieuwd maar de kleine details vind ik wel beter. Jammer dat het metalen plaatje nu plastic is geworden.

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand