Philips Senseo Latte Duo Plus koffiezetapparaat HD6574/50, RVS
 • Uitverkocht

  PhilipsSenseo Latte Duo Plus koffiezetapparaat HD6574/50

  184.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips Senseo Latte Duo Plus koffiezetapparaat HD6574/50

  Onbeperkte keus met het SENSEO® Latte Duo-koffiezetapparaat: cappuccino, latte macchiato, café latte, sterke of milde koffie of gewoon opgeschuimde melk. Maak jouw eigen recept met de geheugenfunctie en geniet van 2 kopjes naar keuze die je in één keer kunt maken.

  Heet, romig melkschuim
  Het gepatenteerde opschuimsysteem van SENSEO® maakt gebruik van geavanceerde technologie en levert uitstekende prestaties. Het resultaat is een perfecte, warme melkspecialiteit, telkens weer.

  Geïntegreerd melkreservoir
  Geniet van jouw romige cappuccino met eigen favoriete melk dankzij het vaatwasmachinebestendige melkreservoir. Haal het reservoir gemakkelijk uit het apparaat en bewaar het in de koelkast om de melk zo lang mogelijk vers te houden. Cappuccino maken met elke soort melk was nog nooit zo eenvoudig.

  Koffieboosttechnologie
  Haal alles uit je koffiepad dankzij de innovatieve SENSEO® koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere, rijkere smaak. Het hete water wordt via 45 aromamondstukken op een verfijnde, optimale manier verspreid over de gehele SENSEO® koffiepad. Daardoor kan elk stukje gemalen koffie zijn aroma's en smaken afgeven en geniet u van een rijkere, vollere smaak.

  Persoonlijk koffiegeheugen
  Met de SENSEO® Latte Duo kan je de koffieen melkvolumes precies instellen hoe jij maar wilt. Of je nu een grote, milde latte macchiato wilt of een kleine, sterke cappuccino, de koffie is altijd naar eigen smaak.

  2 koppen tegelijkertijd
  Zet 2 koppen koffie tegelijk door de knop van het drankje twee keer in te drukken. Maak in enkele seconden je eigen favoriete koffie, gemakkelijker en moeitelozer dan ooit.

  Instelbare sterkte
  Bereid het ideale kopje door zelf de sterkte en smaakintensiteit in te stellen. Met de sterkteinstelling op het SENSEO® apparaat kan je voor sterke of milde koffie kiezen.

  Slimme bediening
  Maak je koffie op een handige en intuïtieve manier via de unieke, slimme bediening. De LED-lampjes leiden jou door de verschillende functies van uw apparaat. Zo wordt het koffiezetten leuker dan ooit.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie