Philips scheerapparaat, -
 • -19%

  Philipsscheerapparaat

  309.-249.99je bespaart 59.01
  39 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips scheerapparaat

  Dit Philips  S9521/31 scheerapparaat is Philips beste scheersysteem voor baarden van 1-3 dagen tot nu toe. Het V-tracksysteem brengt de haren in de beste snijpositie voor het gladste resultaat, terwijl de volledig flexibele scheerhoofden in 8 richtingen meer haren pakken voor een glad scheerresultaat met minder bewegingen. Scheert 30% gladder met minder bewegingen, waardoor je huid in perfecte conditie blijft. De opzetbare baarstyler geeft je de keuze uit 5 lengte-instellingen.  Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - accu- en reisvergendelingsindicator met 5 niveaus - reinigingsindicator - accu bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofd vervangen.Je hebt de keuze uit drie scheerstanden:
  - Sensitive - voor een zachte maar grondige scheerbeurt.
  - Normal - voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt.
  - Fast - voor snel scheren zodat u tijd bespaart.

  Aquatec voor nat en droog scheren
  Kies hoe je, je liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kun je kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  Specificaties
  - 3 scheerkoppen
  - Nat en droog scheren
  - Afspoelbaar onder de kraan
  - SmartClean PLUS 
  - 50 minuten draadloos scheren na 1 uur opladen
  - Lithium-ionaccu
  - Geschikt voor gebruik onder de douche
  - Reisslot
  - Met opbergetui, reisetui en basisstation
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(39 reviews)
  Meest recent

  super scheerapparaat

  Deze Shaver levert een zeer goed scheerresultaat. Zowel nat als droog. Snelle scheerbeurt, onderhoudsvriendelijk toestel, geen huidirritatie na het scheren. Mooi design, kortom een aanrader.

  ook geplaatst op Philips.be

  Hemels scheren

  De Phillips S911 is de perfecte aanwinst voor mijn badkamer. Wat meteen opvalt is het mooie design en hoe vlot het toestel in de hand ligt. Het opladen gaat in een handomdraai. Het toestel werkt erg intuïtiefen scheert veel stiller dan mijn andere vorige apparaten. Ik gebruikte het toestel om een baard van enkele dagen af te scheren en dit ging vlot en pijnloos. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik had verwacht dat de machine aan mijn baard zou 'trekken'. Achteraf had ik geen last van irritatie of andere ongemakken. Top toestel!

  ook geplaatst op philips.be

  Knap product!

  De Philips Shaver series 9000 is een heel knap product. Niet alleen het design en de presentatie, maar ook de werking ervan. Pluspunten: 1. Je kunt het apparaat reinigen zonder enige moeite. Zo blijft het proper en is het veel hygiënischer om je te scheren. 2. Er is een lange batterijduur. Als de batterij leeg is, laadt deze heel snel op. 3. Na dit apparaat twee weken te gebruiken is de irritatie in mijn nek aanzienlijk verminderd! 4. Het valt zeer goed in de hand, heel gemakkelijk te gebruiken. 5. Je kunt nat en droog scheren. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar nat, maar beide werken even goed.

  ook geplaatst op philips.be

  Efficient en mooi toestel

  De verpakking en de inhoud zien er echt top kwaliteit uit, en dat is het ook! Alles kan netjes weggezet worden in de badkamer, op een kast, het oogt heel modern. Ik heb dit toestel eerst droog geprobeerd : resultaat is goed, geen irritatie, gaat vlot over de kin, trekt niet, zachte koppen. Ik vind wel dat het resultaat met een mesje "korter" is, en dus minder stoppels geeft. Een paar dagen later nat geprobeerd, ook dat werkt goed. Even goed resultaat, en door het gebruik van de scheergel scheert het nog zachter. Ook mijn twee puberzonen hebben het toestel geprobeerd, ook zij vonden het meer dan ok. Voorhen is dit zeker practisch, het staat klaar, werkt altijd en gaat snel! Ook het reinigingssyteem werkt goed. Alles wordt duidelijk omschreven in de handleiding. Een aanrader!

  ook geplaatst op Philips.be

  Fantastisch!!!

  Ik scheerde me al jaren met een klassiek scheermesje en scheerschuim. Ik was ervan overtuigd dat dit het beste resultaat gaf. Toegegeven: het nam wat tijd in beslag en omdat ik een zeer gevoelige huid heb, zag die na iedere scheerbeurt vuurrood en stond vol met irritatie. Dus stelde ik het scheren zo lang mogelijk uit. Ik spreek hier in de verleden tijd want ik ben sinds anderhalve week in het bezit van een Philips shaver series 9000. En ik moet zeggen: wat een verademing. Vanaf de eerste scheerbeurt heb ik niets last meer van huidirritatie. En hoewel ik zeer sceptisch tegenover elektrisch scheren stond moet ik toegeven dat het scheerresultaat zeer goed is. Natuurlijk niet zo glad als met een scheermesje maar veel scheelt het toch niet meer. Het apparaat zelf ligt zeer goed in de hand en de scheerkoppen volgen perfect de huid zodat er geen stukjes worden overgeslagen. Scheren gaat ook zeer snel. Op nog geen 5 minuten ben ik klaar. De batterij gaat enorm lang mee. Na 10 dagen geeft het toestel aan dat de batterij nog halfvol is. Verder geeft het toestel zelf aan wanneer het gereinigd moet worden maar ook dat is helemaal geen klus meer dankzij het Smart-Clean systeem. Gewoon het toestel in de houder plaatsen (wat tevens ook de lader is) een druk op de knop en klaar. Ik scheerde me al jaren met een mesje en scheerschuim maar nu ik de Philips shaver series 9000 heb ontdekt, wil ik echt niets anders meer.

  ook geplaatst op Philips.be

  Aangenaam scheerbeurt en heel gemakkelijk onderhoud

  Veel beter dan mijn vorig toestel. Scheert dichter bij de huid, ligt goed in de hand, weegt bijna niets. De batterij blijft meegaan wat heel handig is voor op reis. Onderhoud is veel eenvoudiger. Geen borstelstjes meer die niet alles proper krijgen, geen olie meer om de onderdelen mee in te smeren. Alleen het oplaadstation is wat groot en geraakt je niet overal kwijt. Ik denk dat ik meer de kabel ga gebruiken want die kan onder de lavabo.

  ook geplaatst op Philips.be

  Eerste keer

  Ik gebruik sedert 1 week de PHILIPS 9000 op de normale droge wijze ... draait stiller dan sommige andere toestellen, de drie koppen glijden niet zo vlot over de huid dan verwacht , het lijkt ellenlang te duren vooraleer men een mooi glad scheerresultaat heeft +~ 5 min. - Aan en uitknop zit op een ongemakkelijk plaats waardoor de duim iets hoger op het toestel dient gepositioneerd te worden en dan de beweeglijkheid van de scheerknoppen negatief beïnvloed. De scheerknoppen zijn te flexibel waardoor men op sommige momenten te weinig kracht kan zetten. Na een tijdje te hebben gebruikt heb ik tal van ingegroeide baardharen en heb ik mij noodgedwongen dienen te scheren met een fusion mesje gezien het klassieke [open razor en safety razer] te scherp zijn wanneer er al kleine kwetsuren zijn. Voorlopig zou ik zeggen ... het toestel is goed voor een meerdaags tripje waar men zich niet op normale wijze kan scheren -en om na een klassieke natte scheerbeurt een naderhand opgemerkte imperfectie op te lossen. Volgende week zal ik het toestel met scheerschuim (nat) gebruiken en hopen op een beter resultaat. Ik heb er nog altijd goede hoop op. Vandaag geprobeerd met scheerschuim en combinatie met kwalitatieve pré-scheergel. Het scheren voelt zeer aangenaam en is relaxerend, echter is het resultaat teleurstellend voor haargroei onder de kin - halsregio. Beter toch de gilette of ander iets bij de hand houden. Morgen misschien beter.

  ook geplaatst op Philips.be

  Philips scheermachine 9000 serie

  vorige week mijn Philips scheermachine 9000 serie mogen ontvangen . Wat een verassing ! Inhoud van het pakket , Scheermachine , oplader, trimmer , reinigingsapparaat en reinigingsvloeistof. Na de voorgeschreven oplaadtijd van 60 min. Toestel volledig opgeladen. Aangenaam verast over het gewicht van het toestel . Meteen eerste scheerbeurt geprobeerd en wauw wat een resultaat; mooi glad geschoren , en heb toch vrij stevige baardgroei. Ondertussen al enkele dagen in gebruik en nog steeds super tevreden van het resultaat , nat scheren nog niet gebruikt , daar ik geen irritaties ervaar bij het droog scheren. Makkelijk en snel reinigen van de scheerkop enkel door middel van afspoelen onder de kraan. Reinigingstoestel nog niet gebruikt , Eerste indruk is dus dat dit een super scheerapparaat is.

  ook geplaatst op Philips.be

  Dit is het beste elektrisch scheerapparaat dat ikooit heb gehad

  Dit apparaat scheert heel zacht en glad ,zelfs een baard van 3 dagen kon ik perfect scheren. Je kan dit apparaat zelfs met scheerschuim of scheergel gebruiken . Ik Heb dit geprobeerd met scheergel en was zeer tevreden. over het resultaat ,ik was verbaast dat dit apparaat bij het gebruik met scheergel nog een beter resultaat gaf.

  ook geplaatst op Philips.be

  Snel en glad scheren

  Onlangs was ik bij de gelukkigen om de Philips shaver 9000 te mogen testen. Gebruik het nu twee weken en het resultaat blijf mij verbazen. Mijn scheer beurten zijn nog nooit zo kort en glad geweest . Heb er altijd tegen op gezien om mij te scheren , maar dit toestel motiveert mij om mij sneller te scheren om dat het vlugger en gladder scheert. Ik kan enkel zeggen dat het zijn prijs zeker waard is.

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand