gezichtsverzorging
Philips SC5994/00 VisaPure opzetborstel - onzuivere huid

  PhilipsSC5994/00 VisaPure opzetborstel - onzuivere huid

  15.04
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips SC5994/00 VisaPure opzetborstel - onzuivere huid

  Vervangende opzetborstel voor huid die neigt naar onzuiverheden

  Met de Philips SC5994/00 VisaPure opzetborstel - onzuivere huid zorg je voor een intensieve reiniging tot diep in de poriën. Doelmatige en zachte reiniging van de acne-huid. De opzetborstel vermindert talg en dode huidcellen die de poriën kunnen verstoppen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

  Gezichtsreinigende borstelharen
  De nieuwe VisaPure-reinigingsborstel voor onzuiverheden verwijdert dode huidcellen en talg beter dan alleen uw handen en is extra zacht voor uw gevoelige huid. De borstelharen zijn dun en lang en de uiteinden zijn twee keer afgewerkt, waardoor wrijving op de huid wordt verminderd voor een zachtere reiniging. Een extra zachte manier om een schone en gezonde huid te reinigen.

  Afmeting en vorm
  Alle gezichtsgebieden zijn gemakkelijk te bereiken dankzij de perfecte afmeting en vorm, vooral het kleine gebied rond de neus en mond dat niet gemakkelijk bereikbaar is met alleen de handen.

  Voor drie maanden gezichtsverzorging
  Vervang de borstel regelmatig voor de beste reinigingsresultaten. De borstel is gemakkelijk te vervangen door de borstel uit het apparaat te trekken.

  Opklikbare opzetborstel
  Gemakkelijk op te zetten en compatibel met Philips VisaPure-modellen.
  lees meer

  Specificaties