overzicht
Philips SC1999/00 Lumea Advanced - IPL ontharingsapparaat
 • Uitverkocht

  PhilipsSC1999/00 Lumea Advanced - IPL ontharingsapparaat

  319.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle IPL

  Philips SC1999/00 Lumea Advanced - IPL ontharingsapparaat

  Lumea Advanced: Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  De Philips Lumea Advanced biedt een compacte en handzame oplossing voor langdurig ontharen van je lichaam en gezicht. Voor eenvoudig een langdurig glad en zijdezacht resultaat. De lamp van de Lumea Advanced kan 250.000 lichtflitsen  afgeven en hoeft dus nooit vervangen te worden.*

  De Lumea Advanced heeft een Skin Tone sensor: deze detecteert uw huidtint. De Lumea Advanced heeft vijf lichtsterktes en kiest op basis van je huidtint de beste lichtsterkte voor jou. Jouw persoonlijke configuratie van de Lumea Advanced zorgt dus voor het beste resultaat, en dat allemaal automatisch. Na slechts drie behandelingen zie je al tot wel 75% vermindering in de haargroei.** De Lumea Advanced modellen hebben een handige pistolgrip en een extra lang snoer.

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.


  De opzetstukken voor Lumea Advanced
  Philips Lumea Advanced komt met drie opzetstukken die speciaal zijn ontwikkeld voor de verschillende delen van je lichaam. Met de Philips Lumea Advanced kun je zowel het gezicht, het lichaam, de bikinilijn als de oksels behandelen.

  - Het opzetstuk voor het lichaam volgt de contouren van je lichaam effectief. Het grote venster van 4 cm2 zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.

  - Het opzetstuk voor de bikinilijn zorgt met het transparante venster van 2 cm2 voor een effectieve behandeling van de bikinilijn. Haartjes zijn hier doorgaans sterker en dikker dan elders op het lichaam.

  - Het gezichtsopzetstuk heeft een speciaal, geïntegreerd filter en een klein, vlak venster van 2 cm2. Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn en kin nauwkeurig behandelen.  Behandeltijd
  Onderbenen: 16 min.
  Oksel: 3 min.
  Bikinilijn: 4 min.
  Delen van het gezicht: 2,5 min.

  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  * Gemeten op benen, na de eerste 4 tot 5 behandelingen. Individuele resultaten variëren.
  ** Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na drie behandelingen. De resultaten kunnen variëren per huid- en haartype.
  *** Berekend op basis van gebruik op onderbenen, bikinilijn, oksels en het gezicht. De levensduur van de lamp verlengt niet de 2 jaar wereldwijde Philips garantie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand