Philips mooi en gezond
Philips S9171/31 9000 serie Prestige Nat en Droog elektrisch scheerapparaat

  PhilipsS9171/31 9000 serie Prestige Nat en Droog elektrisch scheerapparaat

  279.-
  21 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S9171/31 9000 serie Prestige Nat en Droog elektrisch scheerapparaat

  De Philips S9171/31 is het meest geavanceerde Philips scheerapparaat tot nu toe. De unieke contourdetectietechnologie garandeert dat er geen plekje van je gezicht wordt overgeslagen, terwijl het V-Track-systeem de haren in de beste snijpositie brengt voor het gladste resultaat. Het V-tracksysteem brengt de haren in de beste snijpositie voor het gladste resultaat, terwijl de volledig flexibele scheerhoofden in 8 richtingen meer haren pakken voor een glad scheerresultaat met minder bewegingen. Scheert 30% gladder met minder bewegingen, waardoor je huid in perfecte conditie blijft. Dankzij de Aquatec Wet & Dry-afdichting van het scheerapparaat heb je de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of -gel voor extra huidcomfort.

  Het scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid die je raakt en voelt. Je kunt met de Philips S9000 Prestige comfortabel nat of droog scheren en je look makkelijk afmaken met de SmartClick precisietrimmer. En met SmartClean reinig, smeer en laadt je scheerapparaat op met één druk op de knop voor optimale prestaties, elke dag weer.

  Aquatec voor nat en droog scheren
  Kies hoe je, je liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kun je kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  Multi-direction ContourDetect
  Voor een extreem glad resultaat. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van je gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren

  SmartClick precisietrimmer
  Maak je look af met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van je snor en het trimmen van je bakkebaarden.

  50 minuten draadloos scheren na 1 uur opladen
  Met het geavanceerde oplaadsysteem heb je twee handige opties: één uur opladen en voor 50 minuten gebruik of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Volledig opgeladen voldoende tot 17 scheerbeurten. Alle scheerapparaten uit de 9000-serie hebben een krachtige, energie-efficiënte en duurzame lithium-ionaccu. Ze zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik, om ervoor te zorgen dat je altijd veilig bent als je scheert met water, zelfs onder de douche.

  Luxe etui
  De luxe etui beschermt je scheerapparaat en accessoires.

  Eenvoudig schoon te maken
  Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon onder de kraan dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  4.5

  90% raadt dit product aan

  toegevoegd aan winkelmand