Philips S7970/26 scheerapparaat, -

  PhilipsS7970/26 scheerapparaat

  189.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S7970/26 scheerapparaat

  Dit Philips S7970/26 scheerapparaat  is Philips beste scheerapparaat voor de gevoelige huid.  is Het scheerapparaat helpt mannen met hun specifieke huidproblemen, mede dankzij de persoonlijke begeleiding die is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Met een volledig opgeladen batterij kun je je 50 minuten draadloos scheren.

  SkinGlide-ringen met microbolletjes voor soepeler glijden
  Ervaar het soepele glijden van de geavanceerde Philips-technologie met microbolletjes. Op basis van de principes uit de aerodynamica zijn de ringen bedekt met duizenden kleine, glasachtige bolletjes voor maximaal huidcomfort.
  GentlePrecision-mesjes scheren zelfs glad op de gevoelige huid
  Voor een glad scheerresultaat, zelfs op de gevoelige huid met geharde, zeer nauwkeurige mesjes. De mesranden zijn ontworpen om haar nauwkeurig af te snijden, waardoor je trekken of steeds op dezelfde plek scheren voorkomt, zelfs bij een stoppelbaard.

  BeardAdapt-sensor voor een efficiënt scheerresultaat, zelfs op plekken met veel haargroei
  Scheert zelfs efficiënt in gebieden met veel haargroei. Het scheerapparaat registreert de dichtheid en past zo nodig automatisch het vermogen aan

  Persoonlijk scheerplan pakt uw specifieke huidproblemen aan
  Krijg persoonlijk advies om jouw specifieke huidproblemen gemakkelijk op te lossen bij roodheid, een branderig gevoel of ingegroeide haren. Het plan is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geeft advies over uw scheergewoonten en -techniek via de verbonden GroomTribe-app. De app houdt per scheerbeurt jouw voortgang bij en past het advies aan voor de beste resultaten.

  Flexibele scheerhoofden met meerdere draairichtingen volgen de contouren van de huid met zo min mogelijk druk
  Volg voorzichtig de contouren van jouw gezicht en hals met scheerhoofden die gemakkelijk meedraaien bij elke ronding. Er is minder druk nodig voor nauwkeurig scheren zodat jouw huid slechts minimale druk ervaart.

  Scheerinstellingen op maat voor een gevoelige huid

  Scheer met de aanbevolen snelheidsstand die is aangepast aan jouw huid, of kies zelf een stand via de verbonden GroomTribe-app. Opties zijn normaal, gevoelig en extra gevoelig.
  Aquatec zorgt voor comfortabel droog en verfrissend nat scheren
  Kies een scheerroutine die bij jou past. Met Aquatec Wet & Dry kun je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche

  SmartClick-precisietrimmer voor snor en bakkebaarden

  Maak jouw look af met de SmartClick-precisietrimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden.
  SmartClean houdt jouw scheerapparaat als nieuw
  Houd jouw scheerapparaat als nieuw met het speciale reinigingsstation. Het reinigt, smeert en laadt uw scheerapparaat met één druk op de knop op.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie