Philips S7930/16 scheerapparaat, -

  PhilipsS7930/16 scheerapparaat

  169.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S7930/16 scheerapparaat

  Dit Philips S7930/16 scheerapparaat is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor mannen met een gevoelige huid en huidproblemen. Scheer met de aanbevolen snelheidsstand die is aangepast aan jouw huid, of kies zelf een stand via de verbonden GroomTribe-app. Opties zijn normaal, gevoelig en extra gevoelig.

  Glad resultaat
  Zelfs op de gevoelige huid een glad scheerresultaat. De mesranden zijn ontworpen om haar nauwkeurig af te snijden, waardoor je trekken of steeds op dezelfde plek scheren voorkomt, zelfs bij een stoppelbaard.

  BeardAdapt-sensor
  Het scheerapparaat registreert de dichtheid en past zo nodig automatisch het vermogen aan.  

  Maximaal huidcomfort
  Ervaar het soepele glijden van de geavanceerde Philips-technologie met microbolletjes. Op basis van de principes uit de aerodynamica zijn de ringen bedekt met duizenden kleine, glasachtige bolletjes voor maximaal huidcomfort.

  Multi-Direction ContourDetect
  Volgt voorzichtig de contouren van jouw gezicht en hals met scheerhoofden die gemakkelijk meedraaien bij elke ronding. Er is minder druk nodig voor nauwkeurig scheren zodat jouw huid slechts minimale druk ervaart.

  Nat en droog scheren
  Met Aquatec Wet & Dry kan je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kunt met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche.

  SmartClick-precisietrimmer
  De precisietrimmer is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden.

  Persoonlijk scheerplan
  De GroomTribe-app houdt per scheerbeurt jouw voortgang bij en past het advies aan voor de beste resultaten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie