Philips S7370/12 Shaver series 7000 scheerapparaat (nat/droog scheren), Blauw;Grijs;Wit
 • uitverkocht

  PhilipsS7370/12 Shaver series 7000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  129.-95.-je bespaart 34.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Philips S7370/12 Shaver series 7000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  Soepel en huidvriendelijk scheren
  Haal de scherpe randjes van uw scheerbeurt. De Philips Shaver series 7000 is speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. De comfortringen met unieke microparelcoating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over uw gezicht glijdt. De speciale coating met microparels vermindert wrijving voor een soepele scheerbeurt en de scheerkoppen buigen in 5 richtingen voor extra comfort. De gevoelige huid profiteert extra van de S7370/12, want de haartjes worden door het GentlePrecision-systeem naar de scheermesjes geleid en het Super Lift&Cut-systeem met dubbele mesjes tilt de haren op voor een comfortabele gladde scheerbeurt.

  Comfortabele ringen
  Onze comfortringen bevatten een unieke coating die bestaat uit duizenden poederachtige parels. Dit zorgt voor een zacht oppervlak met lage weerstand zodat het scheerapparaat soepel over uw gezicht glijdt en minder irritatie veroorzaakt, terwijl uw huid glad aanvoelt.

  DynamicFlex-scheerhoofden met 5 draairichtingen
  DynamicFlex scheerhoofden bewegen moeiteloos in 5 richtingen om alle contouren van uw gezicht en hals te volgen, voor een comfortabele scheerbeurt.

  GentlePrecision-messysteem
  Ons speciaal ontworpen messysteem beschermt uw huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. De sleuven zijn ontworpen om elk haartje in de ideale scheerpositie te brengen en vervolgens zorgvuldig te scheren zonder uw huid te beschadigen.

  Super Lift & Cut-systeem
  Het Super Lift & Cut-systeem met twee mesjes zorgt voor een zeer glad resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een ultragladde scheerbeurt.

  Batterij-indicator met 1 niveau
  Het display heeft een batterij-indicator met 1 niveau, een reinigingsindicator, een batterij bijna leeg-indicator, een indicatie voor scheerhoofd vervangen en een reisvergrendelingsindicator.

  AquaTec Wet & Dry
  Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  SmartClick-precisietrimmer
  Bevestig onze huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking