Philips S7310/12 scheerapparaat

  PhilipsS7310/12 scheerapparaat

  139.-
  91 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S7310/12 scheerapparaat

  Dit Philips S7310/12 scheerapparaat is voorzien van comfortringen met unieke microparelcoating waardoor het scheerapparaat moeiteloos over je gezicht glijdt en daardoor geschikt is voor de gevoelige huid. Je kunt met de S7310/12 nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche. Het Super Lift & Cut-systeem met twee mesjes zorgt voor een zeer glad resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een super gladde scheerbeurt.
  Om alle contouren van jouw gezicht en hals te volgen, bewegen de DynamicFlex scheerhoofden moeiteloos in 5 richtingen. Het  speciale messysteem  beschermt je huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. Met de opzetbare trimmer kun je jouw snor onderhouden en jouw bakkebaarden trimmen. Na gebruik kun je het scheerapparaat schoonmaken onder de kraan.

  De Philips S7310/12 is ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om jouw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen. Na het opladen kun je tot 50 minuten draadloos scheren. Het  display geeft info over een reinigingsindicator, een batterij bijna leeg-indicator, een indicatie voor scheerhoofd vervangen en een reisvergrendelingsindicator.
  Het scheerapparaat wordt geleverd met een handig reisetui.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.6(91 reviews)
  Meest recent

  Scheerapparaat

  Als cadeau gekocht voor mijn papa en hij is er heel tevreden over.

  ook geplaatst op Philips.be

  Scheert slecht

  Messjes zijn binnen de korste keren weer aan vervanging toe????

  ook geplaatst op philips.nl

  Het product valt in het gebruik tegen.

  Ik ben blij dat ik mijn oud scheerapparaat nog niet heb weggegeven. Wanneer ik in het vrijgave team van Philips had gezeten was dit product er niet door gekomen. In bepaalde standen komen de zijkanten van de scheerkoppen op een onplezierige manier met de huid in aanraking. Ik scheer me er nog wel voorzichtig mee, maar ga er daarna nog met het oude apparaat die de nadelen van dit nieuw ontwerp niet heeft wat strakker na scheren. Kortom: geen goede koop.

  ook geplaatst op philips.nl

  scheert slecht

  Ben 74 jaar altijd met philips gescheert maar deze komt als de slecht product voor er zit nog geen borsteltje bij

  ook geplaatst op philips.nl

  Toch niet geheel glad na het scheren

  Ik had verwacht nadat ik het nieuwe apparaat had gekocht dat de prestyaties wel verbeterd zullen zijn ten opzicht van zijn voorganger. Deze heb ik wel 10 jaar gebruikt, al deed deze het nog wel heb ik toch een nieuwe gekocht, met dat idee dus dat de prestaties zullen verbeteren. Dat valt mij toch tegen, misschien had ik de type 9000 moeten kopen, maar dat is achteraf.

  ook geplaatst op philips.nl

  scheert niet voldoende

  Heb altijd Philips gehad, maar dit apparaat scheert niet voldoende. De oudere toestellen waren voor mij veel beter. Ik kan niet voldoende glad scheren en vraagt veel tijd om enig resultaat te halen.

  ook geplaatst op Philips.be

  spijt dat ik het gekocht heb

  Scheert niet diep genoeg uit. Ik kocht het apparaat na de test in de consumentengids van dec.2017. De scheerresultaten vallen zwaar tegen.

  ook geplaatst op philips.nl

  van harte aanbevolen

  Het apparaat is prettig in het gebruik en heeft een mooi design, een voordeel is dat het tijdens het douchen te gebruiken is.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima scheerapparaat

  Dit scheerapparaat scheert bijzonder snel. De glij-ringen zorgen ervoor dat het scheren zeer zacht aanvoelt. In gebruik dus gewoon een prima apparaat dat doet wat in de productbeschrijving wordt beloofd.

  ook geplaatst op philips.nl

  voldoet goed

  scheert zeer goed zonder dat de huid rood word heb nog niet nat geschoren.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand