Philips S6650/48 scheerapparaat, -

  PhilipsS6650/48 scheerapparaat

  129.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S6650/48 scheerapparaat

  Dit Philips S6650/48 scheerapparaat beschermt tegen huidirritatie door middel van een antiwrijving coating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat soepel en gemakkelijk over de huid en helpt het huidirritatie te voorkomen. De mesjes scheren glad en beschermen de huid, zelfs bij stoppels van drie dagen. 
  MultiPrecisie-bladen
  MultiPrecisie Bladen tillen zowel lange als korte haren op om te scheren - en eventuele resterende stoppeltjes - in een handomdraai.

  Multi Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen

  De scheerhoofden draaien eenvoudig in 5 richtingen en volgen zo voorzichtig alle contouren van jouw gezicht en hals. Er is bij het scheren minder druk nodig, waardoor de belasting van de huid wordt geminimaliseerd.

  Het Skin Protection-systeem beschermt jouw huid door er soepel overheen te glijden.
  Scheer nauwkeurig zonder wondjes en sneetjes. Het Skin Protection-systeem beschermt jouw huid dankzij het ronde profiel van het scheerhoofd, dat soepel over de huid glijdt.

  Aquatec voor nat en droog scheren 
  Kies hoe je het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of je kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie