Philips S5630/45 scheerapparaat
 • Uitverkocht

  PhilipsS5630/45 scheerapparaat

  139.99
  16 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Philips mooi en gezond

  Philips S5630/45 scheerapparaat

  De Philips scheerapparaat Shaver series 5000 S5630/45 met MultiPrecision-systeem van Philips en afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over jouw huid terwijl deze wordt beschermd. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of je kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche. De Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn. Na 1 uur opladen kun je meer dan 60 minuten scheren; dat zijn ongeveer 20 scheerbeurten. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken. Dankzij de opzetbare trimmer kun je perfect trimmen van snor tot bakkebaarden. Ook verwijdert dit scheerapparaat voorzichtig ongewenste neus- en oorharen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(16 reviews)
  Meest recent

  scheert zeer glad in korte tijd

  gemakkelijk in gebruik en onderhoud scheer zeer glad en is gemakkelijk in het reinegen

  ook geplaatst op Philips.be

  Goed apparaat met knap design

  Het toestel ligt makkelijk in de hand en tiet er ook goed uit. Handig in gebruik en resultaat is top. Zeker een aanrader!

  ook geplaatst op Philips.be

  Een scheerapparaat dat volgt ...

  Nieuw apparaat uit de box. Netjes, enkel jammer dat er geen échte handleiding bij is; de verwijzing naar de website begrijp ik, maar kost me nu te veel tijd ... Apparaat effe opladen en klaar voor een eerste gebruik. Hetgeen meteen opvt is het haast geruisloze scheren, alsook -topper!- het scheerblad dat mee beweegt en de contouren van m'n gezicht netjes volgt. Nog nooit gehad en dat is best aardig! De eerste beurt verloopt vlekkeloos; het speuren naar achtergebleven hardnekkige haartjes levert weinig resultaat. Twee dagen later een tweede beurt; ah ja, ik scheer me niet elke dag. Helaas zorgt het nieuwe apparaat niet voor een tragere baardgroei ... Vandaag voor de derde keer in de auto geschoren. Af en toe een irritant geluidje, dat snel weer weg is. Scheerresultaat is erg ok en het blijft een fijne gewaarwording dat de scheerkoppen m'n gezicht volgen. Het extra neustrimstukje is een leuk hebbedingetje. Een minder sterk punt is de scheerkop zelf die redelijk snel openklapt; de haartjes vallen er dan uit en dat is niet overal even proper ... Voor de rest: een erg aangenaam en goed in de hand liggend toestel!

  ook geplaatst op Philips.be

  Aangename verandering

  Ik had recent een nieuw toestel gekocht, maar was er niet tevreden van. Het ging om een scheerapparaat met slechts 1 bewegende kop. Het scheerresultaat was niet naar behoren, waarschijnlijk omdat ik een redelijk hoekig gezicht heb. Daarnaast had ik elke keer last van een geïrriteerde huid. Met de Philips S5000 met 3 beweegbare Koppen merkte ik meteen een verschil. Met dit toestel is het resultaat veel beter, vooral aan de hoekige delen van mijn gezicht, zoals langs mijn kaken, merkte ik al van de eerste keer dat scheren vlotter ging. Nadien had ik ook geen last meer van een geïrriteerde huid. Zowel nat als droog scheren verloopt vlot. Momenteel heb ik het toestel een kleine 4 weken in gebruik, en heb ik het nog niet moeten herladen. Qua batterijduur dus zeker in orde. Ook prettig ten opzichte van mijn vorige apparaat is dat de Philips S5000 veel licht is, en dus beter in de hand ligt. Als ik toch een minpuntje moet bedenken, is dat het iets langer duurt om mij volledig te scheren, maar dit weegt zeker niet op tegen de voordelen van dit toestel. Voor mij dus zeker een aanrader!

  ook geplaatst op Philips.be

  Het toestel bij uitstek voor wie er piekfijn wil uitzien!

  Na een aantal dienstjaren was mijn vorig scheerapparaat duidelijk aan vernieuwing toe. Een groot aantal positieve beoordelingen hebben me ertoe aangezet dit scheerapparaat aan te schaffen. Ik kan na een dikke maand gebruik enkel de goede beoordelingen bijtreden. Het toestel is erg licht en ligt bovendien erg goed in de hand. De accessoires breiden de gebruiksmogelijkheden uit. Ik vind het bijzonder aangenaam om te kunnen kiezen uit verschillende snelheden waarmee de mesjes draaien, dat het toestel zelfs onder de douche gebruikt kan worden en dat het toestel zelf aangeeft wanneer het gereinigd dient te worden. Mijn huid was in geen tijd aangepast aan het nieuwe toestel. Ik zie er bovendien steeds piekfijn en glad geschoren uit allemaal dankzij Philips! Een absolute aanrader dus! Bedankt Philips!

  ook geplaatst op Philips.be

  een aanrader

  Scheermachien voldoet aan al mijn verlangens. Geen irritatie in de eerste dagen, volgt goed de lijnen van mijn gezicht en van mijn kaal hoofd, gemakkelijke reiniging en snel opgeladen. Een minpuntje is dat een beschermkapje niet bijgeleverd is, kan wel aangekocht worden als accessoire

  ook geplaatst op Philips.be

  Prima apparaat

  Toestel wordt geleverd met oplaadkabel, precisietrimmer, neus-oor-trimmer. Ook een draagtas om toestel mee te nemen wat handig is. Het licht prettig in de hand. De eerste scheerbeurt was gelijk prettig gevoel. Baart van 3 dagen ging er vlot af. Flexibel scheerkop neemt de contouren van het gezicht prma aan. Handig dat het onder de kraan kan worden afgespoeld. Je kan ook nat scheren en de batterij houd het lang uit. Prima toestel.

  ook geplaatst op Philips.be

  Handig in gebruik

  Een toestelletje met een fijn design. De prestaties kunnen iets beter maar geen scheerbrand. Gemakkelijk te reinigen

  ook geplaatst op Philips.be

  Wet or Dry

  Als trouwe klant van Philips,is dit wel de beste shaver die ik heb gehad.Snel droog,of rustig nat scheren.Eindelijk mijn neus haren doen,zonder angst voor bloeding.Met de precisietrimmer aan mijn oren bijwerken.Alles afspoelen en klaar.

  ook geplaatst op Philips.be

  Handig toestel voor het dagelijks gebruik.

  Mijn vorig Philips scheerappartaat was na vele jaren dienst aan vervanging toe. De Philips 5630/45 is een heel handig apparaat om je dagelijks 's morgens te scheren. Na een uur is het apparaat volledig opgeladen en kan het er een tijd tegenaan. De Turbo+ mode geeft mij een nog gladder resultaat. Je kan zowel droog als net scheren, naargelang je voorkeur. De flexibele scheerhoofden volgen mooi de contour van je gelaat en zorgen voor een snelle, gladde scheerbeurt. Na het scheren gewoon even de scheerknop met 1 klik openen en je kan het handig en snel afspoelen onder de kraan. Er is een handige precisietrimmer en neustrimmer meegeleverd die je met een smartclick op het toestel kan plaatsen. Een aanrader voor iemand die gaat voor een snelle en gladde scheerbeurt.

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand