Philips S5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  PhilipsS5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  99.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  Philips S5550/06 Scheerapparaat 5000 serie beschermt 10x beter dan een standaard scheermes*

  De Shaver series 5000 versnelt uw ochtendroutine met een snel MultiPrecisionsysteem en volledig afspoelbare scheerhoofden.

  Aquetec voor nat en droog scheren
  Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquetec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  Turbo+ modus
  Scheer gebieden met zware baardgroei nog sneller dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+ modus.

  MultiPrecision-messysteem
  Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.

  Flex-scheerhoofden, 5 draairichtingen
  Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn.

  Open met één druk op de knop
  Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan.

  LED-display
  Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij - indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

  Snel laden en snoerloos scheren
  Scheer langer na elke keer opladen, dankzij de krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Na 1 uur opladen kunt meer dan 50 minuten scheren, dat zijn ongeveer 17 scheerbeurten. of laad snel op in 5 minuten voor 1 scheerbeurt. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken.

  SmartClick-precisietrimmer
  Bevestig de huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

  Super Lift & Cut-systeem
  Het Super Lift & Cut-systeem met twee mesjes zorgt voor een zeer glad resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een ultragladde scheerbeurt.

  Duurzaam gebouwd
  Alle scheerapparaten van Pilips worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en kunnen aan iederen inspanning worden aangepast. De messen hoeven maar eens in de 2 jaar te worden vervangen.


  * Test uitgevoerd in Duitsland 2015, na 21 dagen acclimatisering.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie