overzicht
Philips S5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  PhilipsS5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  89.95
  800 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips S5550/06 Shaver series 5000 scheerapparaat (nat/droog scheren)

  Philips S5550/06 Scheerapparaat 5000 serie beschermt 10x beter dan een standaard scheermes*

  De Shaver series 5000 versnelt uw ochtendroutine met een snel MultiPrecisionsysteem en volledig afspoelbare scheerhoofden.

  Aquetec voor nat en droog scheren
  Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquetec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  Turbo+ modus
  Scheer gebieden met zware baardgroei nog sneller dankzij 20% extra vermogen in de Turbo+ modus.

  MultiPrecision-messysteem
  Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.

  Flex-scheerhoofden, 5 draairichtingen
  Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn.

  Open met één druk op de knop
  Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan.

  LED-display
  Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij - indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

  Snel laden en snoerloos scheren
  Scheer langer na elke keer opladen, dankzij de krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Na 1 uur opladen kunt meer dan 50 minuten scheren, dat zijn ongeveer 17 scheerbeurten. of laad snel op in 5 minuten voor 1 scheerbeurt. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken.

  SmartClick-precisietrimmer
  Bevestig de huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

  Super Lift & Cut-systeem
  Het Super Lift & Cut-systeem met twee mesjes zorgt voor een zeer glad resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een ultragladde scheerbeurt.

  Duurzaam gebouwd
  Alle scheerapparaten van Pilips worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en kunnen aan iederen inspanning worden aangepast. De messen hoeven maar eens in de 2 jaar te worden vervangen.


  * Test uitgevoerd in Duitsland 2015, na 21 dagen acclimatisering.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(800 reviews)
  Meest recent

  Goed in de hand liggend praktisch apparaat

  Handig in gebruik voor scheren en bakken baarden (kop verwisselbaar). Scheert goed tot uitstekend waarbij opmerking dat op de turbo stand het lekker snel gaat. Het automatisch reinigen nog niet uitgetest met vloeistof daar tot nu toe de kop uitstekend onder de kraan schoon gespoeld kan worden. Wel benieuwd of de aansluiting van de kop niet gaat lubberen. (Wordt er steeds afgehaald en weer opgedrukt.) Nu ruim 5 weken in gebruik en hoop dat deze net zo lang mee gaat als mijn vorige Philipsen

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooi apparaat maar prestaties voldoen niet.

  Scheert onvoldoende. Ondanks groot bereik van de scheerkop moet je herhaaldelijk over de huid bewegen voordat alles glad is geschoren. In eerste instantie dacht dat ik moest wennen aan het nieuwe scheersysteem. Echter, na 5 maanden kan ik concluderen dat dit apparaat voor mij niet geschikt is. Ook het wisselen van de accessoires, bijvoorbeeld de tondeuse, is toch onhandig. Heb inmiddels een ander scheerapparaat uit de 3000 serie gekocht, ouderwets met vaste scheerkop en uitklapbare trimmer. Deze voldoet veel beter.

  ook geplaatst op philips.nl

  Matig resultaat

  Ik heb onlangs dit apparaat gekocht. Het ligt lekker in de hand, scheerkoppen draaien goed mee, het is geluidsarm. Het scheer-resultaat is matig (voor mij). Er blijven stoppeltjes achter na de scheerbeurt. Ik had eigenlijk wel een beter resultaat verwacht, spijt van mijn aankoop. Ik kan hem natuurlijk niet meer ruilen nadat ik hem gebruikt heb.

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed en niet duur

  De Philips Nose Trimmer is een handzaam apparaat , want het ligt goed in de hand.

  ook geplaatst op philips.nl

  Scheerapparaat ligt goed in de hand en scheert makkelijk.

  Scheerapparaat ligt goed in de hand en door de flexibele kop scheert deze makkelijk en glad. Design spreekt ook aan en het apparaat is behoorlijk stil. Apparaat is nog maar relatief kort in mijn bezit, over duurzaamheid/kwaliteit valt nog weinig te zeggen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima apparaat

  Dit is mijn 3e Philips shaver en zou ook geen andere meer willen. Voor een mooi en glad scheer resultaat moet je roterende scheer bewegingen maken. Kortom ik ben er blij mee.

  ook geplaatst op philips.nl

  Nogal omslachtig

  Alleen al het opstarten en op en af trekken/schuiven vertel het me maar De eerste ruwe haartjes gaan prima maar voor de echte gladde huid scheer ik mij na met een scheermes.Hier kan u u conclusies uit trekken.Vooral ook omdat ik `n beschadigde ruggenwervel heb is lang stilstaan een marteling voor mij en waar die zeep blijft uit die oplader??Niet in mijn apparaat .Maar misschien moet ik die fijne Manuel `even` door nemen.Even bestaat in mijn leven niet meer alles kost energie en doet pijn.Tot zover.

  ook geplaatst op philips.nl

  Doet wat het moet

  Over de jaren heen heb ik al heel wat neus en oor trimmers uitgeprobeerd. De meesten werken niet naar behoren. Het laatste toestel werd zelfs gloeiend heet. Dus was ik op zoek naar een model dat ik in het verleden had en goed werkte. Dit model van Philips voldoet aan deze verwachtingen. Pijnloos, onderhoudsvrij en knipt de haren kort af. Ik ben tevreden.

  ook geplaatst op Philips.be

  Tekortkomingen

  Apparaat design is mooi, gemak redelijk. Gewend van alle Philips apparaten dat ze compleet zijn. Dit valt me van dit apparaat tegen, geen schoonmaakborstel, trimmer als los onderdeel (lastig tijdens het scheren), geen opbergzakje of hoesje en geen dockstation voor het opladen wat ik gewend was.

  ook geplaatst op philips.nl

  Slechte prestatie, mooi toestel

  Mooi apparaat, maar het scheren duurt veel langer dan ik gewend ben van een Philips. Ik scheer namelijk al jaren Philips met toentertijd een simpele instapper en die deed het prima. Deze nieuwe nu minder dan jaar in bezit, maar ik vrees dat ik naar een ander toestel moet gaan kijken, óf de mesjes vervangen. Dit laatste zou betekenen dat ze al bot waren bij de nieuwverkoop.

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand