Philips S1333/41 scheerapparaat, -

  PhilipsS1333/41 scheerapparaat

  49.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips S1333/41 scheerapparaat

  Deze Philips Shaver  Series 1000 is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft een zelfslijpende PowerCut-messen en ze werken keer op keer.  En de flexibele scheerhoofden met 4 onafhankelijke bewegingen passen zich aan de contouren van je gezicht, waardoor je eenvoudig kunt scheren, zelfs in de nek en op de kaaklijn. Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop opent je het scheerhoofd en spoelt je dit met water af.

  Uitklaptrimmer
  Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden.

  Zowel met als zonder snoer te gebruiken
  Scheer precies wanneer je wilt met het scheerapparaat dat altijd klaar is voor gebruik. Gebruik het scheerapparaat snoerloos of steek de stekker in het stopcontact wanneer de batterij leeg is.

  45 minuten snoerloos scheren
  Tot 45 minuten snoerloos scheren na 1 uur opladen. Of scheer met het netsnoer in het stopcontact wanneer de batterij leeg is. Hebt je haast? Sluit jouw scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt.  IPX7-waterbestendig
  Het IPX7-waterbestendige scheerapparaat is eenvoudig te reinigen onder de kraan. De IPX7-classificatie betekent dat het scheerapparaat gedurende maximaal 30 minuten 1 meter diep in water kan worden ondergedompeld.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie