Philips RQ11/50 SensoTouch scheerhoofd

  PhilipsRQ11/50 SensoTouch scheerhoofd

  44.99
  23 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips RQ11/50 SensoTouch scheerhoofd

  De mesjes van uw scheerapparaat leggen elk jaar maar liefst 49 keer de afstand naar de top van de Mount Everest af. Na zo'n lange tocht is zelfs het beste materiaal toe aan vervanging. Houd uw scheerapparaat in topconditie en vervang de scheerhoofden om de 2 jaar voor optimaal resultaat.

  GyroFlex 2D-systeem volgt alle contouren
  Het GyroFlex 2D contourvolgend systeem past zich automatisch aan de contouren van uw gezicht aan en minimaliseert druk en irritatie voor een gladde scheerbeurt.

  SensoTouch-scheerapparaten met gepatenteerde Super Lift&Cut-beweging
  Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid.

  Aquatec-afdichting voor comfortabel en verfrissend nat scheren
  Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort.

  Soepele, wrijvingsarme SkinGlide voorkomt irritaties
  Het wrijvingsarme SkinGlide-scheeroppervlak glijdt soepel over uw huid en zorgt voor een moeiteloos glad resultaat.

  Eenvoudig af- en opklikken
  Met ons af- en opkliksysteem vervangt u uw scheerunit eenvoudig.

  Kenmerken:
  -
  Geschikt voor producttypen: RQ1150, RQ1160, RQ1170, RQ1180
  - Scheerunits per verpakking: 1
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(23 reviews)
  Meest recent

  Weer als nieuw

  Ik was eigenlijk van plan een nieuwe te kopen en toen kwam ik deze tegen en hij scheert weer als een nieuwe.

  1 persoon vond dit nuttig

  uitstekende vervangng

  Na 3 jaar toch eens een nieuw scheerhoofd gekocht. Als verwacht doet het wat het moet doen, super glad scheren.

  Scheergenot

  Vond bij Wehkamp de beste prijs voor de scheerkop van Philips waar naar ik al langer op zoek was. Scheerkop uitgewisseld en meteen weer super glad geschoren!

  Wim

  Ik heb een nieuwe scheerkop voor mijn Philips RQ1150 scheerapparaat besteld, in de hoop dat die beter, lekkerder zou werken. Ik heb namelijk een gevoelige huid. De RQ1150 is een nat-scheerder en dat is al minder irriterend dan een droog-scheerder. Philips adviseert om elke 2 jaar de scheerkop te vernieuwen voor een beter resultaat. Helaas moet ik constateren dat die nieuwe scheerkop niet beter werkt, minder irriterend is, dan de oude van 3-4 jaar oud. Misschien ben ik wel toe aan een ander type of een ander merk, speciaal voor de gevoelige huid. Wie heeft de ultieme oplossing voor het scheerapparaat speciaal voor de gevoelige huid? PS: scheermesjes gebruik ik liever niet!!!

  Slechte constructie van messenhouder

  Na 1 jaar was blijkbaar iets afgebroken of versleten in de kop of het plastic beugeltje dat de messen op zijn plaats moet houden. Dientengevolge vallen de messen steeds eruit bij het schoonmaken. Dus moet ik een dure nieuwe kop bestellen. Terwijl de scheerkwaliteit nog goed is.

  ook geplaatst op philips.nl

  Ik heb een RQ1175. Een prima scheerapparaat. Bovendien zit er een geweldige tondeuse bij. Maar de prijs van de koppen is belachelijk hoog.

  Ik heb een RQ1175. Een prima scheerapparaat. Bovendien zit er een geweldige tondeuse bij. Maar de prijs van de koppen is belachelijk hoog. De houder is bepaald niet practisch. Die valt bij het minste of geringste om en het vervangen van de tondeuse en de scheerkoppen is niet zo makkelijk. Maar al met al is het een redelijk apparaat. GS

  ook geplaatst op philips.nl

  goede reservescheerkop RQ1175

  prima produkt voor vervanging van kop RQ1175; scheert weer als nieuw

  handig artikel

  Scheert weer glad na vervanging scheer hoofd. Hoef op deze manier geen nieuw scheerapparaat te kopen.

  1 persoon vond dit nuttig

  constructie scheerkop van slechte kwaliteit.

  Omdat het beugeltje waarmee de scheerkoppen op hun plaats gehouden worden lam geworden is moet ik een geheel nieuwe scheerkop kopen. Door dat lamme beugeltje vielen de scheerkoppen hierdoor regelmatig op de grond tijdens het reinigen. Omdat de prijs van scheerkop ruim de helft van de waarde van het scheerapparaat bedraagt en het scheren nog goed gaat heb ik het beugeltje maar vastgezet met een druppeltje secondenlijm. Ik gebruik nu 45 jaar philishave, maar dit is qua constructie de allerslechtste.

  ook geplaatst op philips.nl

  zeer goed

  zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk bedienbaar

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand