Philips QP6520/20 OneBlade Pro multistyler

  PhilipsQP6520/20 OneBlade Pro multistyler

  76.99
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Philips QP6520/20 OneBlade Pro multistyler

  Met deze multistyler van Philips kun je haar trimmer, scheren en stylen maakt niet uit hoe lang of kort het is. De innovatieve OneBlade-technologie zorgt ervoor dat het mesje met 200 bewegingen per seconde iedere haarlengte kan afscheren. De OneBlade is waterbestendig en kan worden gebruikt met of zonder scheerschuim, verder is de multistyler gemakkelijk te reinigen.

  Trim je baard op de perfecte lengte
  Trim je baard tot de perfecte vorm en lengte met de meegeleverde instelbare precisiekam. De 14 vergrendelbare lengtestanden bieden ontelbare mogelijkheden. Verder is het mesje in alle richtingen te bewegen zodat je altijd de perfecte contouren en strakke lijnen kan creëren. De OneBlade volgt de contouren van je gezicht en scheert daarmee met precisie alle zones van je gezicht zonder te irriteren. Scheer in iedere willekeurige richting, zodat u uitstekend zicht hebt op iedere haar die u trimt. OneBlade voelt zelfs op gevoelige plekken comfortabel aan. Creëer snel en eenvoudig uw eigen stijl.

  Precisietrimkam met 14 lengtestanden (0,4 tot 10 mm)
  Trim uw baard met de precisietrimkam op verschillende lengtes (0,4 tot 10 mm) voor een gelijkmatig resultaat op precies de gewenste lengte.

  Duurzame OneBlade
  De vervangmesjes zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Het vervangen is eenvoudig en moeiteloos. De oplaadbare Li-Ionbatterij zorgt ervoor dat je na een uur opladen al 90 minuten kunt stylen. Met zijn dubbele beschermingssysteem scheer je altijd comfortabel en efficiënt ongeacht de lengte van het haar. Scheer tegen de haargroei in en scheer haar van elke lengte comfortabel af.  
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Philips

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.