Philips QP6510/20 baardtrimmer

  PhilipsQP6510/20 baardtrimmer

  52.95
  38 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips QP6510/20 baardtrimmer

  Met deze draadloze, oplaadbare Philips OneBlade Pro QP6510/20 baardtrimmer, trim jij jouwbaard tot de perfecte vorm en op lengte met de meegeleverde instelbare precisiekam. Je kunt strakke lijnen en perfecte contouren creeren door het mesje in elke gewenste richting te bewegen. De OneBlade volgt de contouren van jouw gezicht en voelt zelfs op gevoelige plekken comfortabel aan. De Precisietrimkam heeft 12 lengtestanden van 0,5 tot 9 mm. Gebruikstijd: 60 minuten en oplaadduur 60 minuten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(38 reviews)
  Meest recent

  Trekt je keel open, laat haren staan

  Sinds een aantal maanden in bezit van dit apparaat. je braad trimmen: slecht idee. het contouren van je baard, daarmee trek je alles open. en je baard op lengte trimmen? neem de tijd. Na afloop zal je altijd baardharen vinden die lang zijn gebleven. als ik mijn geld terug kon krijgen had ik het gedaan

  ook geplaatst op philips.nl

  goedkoop alternatief wegwerpmesjes

  altijd elektrisch geschoren..tot 10 jaar geleden,goede wegwerpmesjes zijn duur,met oneblade doe ik 4 maanden,als je meerdere nieuwe blades tegelijk koopt,is de prijs lager dan merk wegwerpmesjes,goedkopere mesjes halen m,n huid open. oneblade is super snel en ook droog te gebruiken

  ook geplaatst op philips.nl

  Strakke lijntjes

  Gekocht om een cowboy snor uit m'n baard te maken... Voor een feestje. Errug geslaagd allemaal. Nu is het een vast onderdeel van mijn ochtend routine (scheert goed glad en is makkelijk schoon te houden). Ligt goed in de hand en weegt weinig dus makkelijk te hanteren. Het geluid is even wennen, maar dat is maar even.

  Precisie gereedschap.

  Prima trimmer om baard netjes te houden. Is geen scheerapparaat dus babyhuidje zacht word het niet. Ik heb deze nu ongeveer 3 maanden dus ben benieuwd hoe lang het mesje nog scherp blijft lees verschillende berichten daarover.

  ook geplaatst op philips.nl

  Product lag in de medicijnkast en blijkt nu defect

  Geweldig product met een vreemd probleem... Ik gebruikte hem pakweg 6 maanden maar blijkt nu na een week niet gebruikt te hebben een batterij probleem te hebben. Hoe weet ik dit? Aan de rechter kant van de power knop is een stuk gesmolten(!) plastic te vinden... helaas, zo dood als een pier nu.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima product

  Werkt prima, Ligt goed in de hand en uitstekend resultaat.

  ook geplaatst op philips.nl

  Fantastisch product

  Ben er heel erg blij mee, ben nu iedere dag een mooi getrimd baartje, de trimmer werkt heel goed.

  ook geplaatst op philips.nl

  De Oneblade pro is een fijn apparaat

  De Oneblade is prettig in gebruik. Ideaal is de instelbare trim lengte. Scheren gaat goed, minder glad dan met het mes maar zeer acceptabel. Gebruiksduur van de accu is opmerkelijk goed. Bevalt mij erg goed.

  ook geplaatst op philips.nl

  Eindelijk

  Eindelijk een scheerapparaat waar ik na gebruik niet van in de fik sta . Ik heb werkelijk al van alles geprobeerd maar nooit ervaren wat ik nu heb met deze OneBlade . Geen rode brandende huid meer maar gewoon geschoren gevoel zonder irritatie , bedankt Philips Absoluut een aanrader voor mannen met een gevoelige huid , scheren wordt weer leuk Ook leuk , na het registreren van mijn OneBlade ontving ik van Philips een code Voor 50% op een vervangend mes

  ook geplaatst op philips.nl

  uitstekend toestel in gebruik

  werkt heel goed om contouren juist mee af te werken

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand