Philips PSG8140/80 stoomgenerator, Black,Gold
 • 100.- cashback

  Philips PSG8140/80 stoomgenerator

  419.-
  nog 4 op voorraad
  Nu met 100- cashback

  Nu met 100- cashback

  op deze Philips stoomgenerator. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips PSG8140/80 stoomgenerator

  De Philips stoomgenerator PSG8140/80 heeft een nieuwe snelheidsmodus waarmee het strijkijzer de hoeveelheid stoom automatisch aanpast aan jouw snelheid. De intelligente bewegingssensor registreert de snelheid waarmee je over de kleding gaat, hoe sneller je beweegt hoe meer stoom er afgegeven wordt. Het stomen van jouw favoriete kledingstuk ging nog nooit zo gemakkelijk.

  Krachtige automatische stoom

  De krachtige continue stoom zorgt ervoor dat zelfs de hardnekkigste kreuken uit dikke stoffen eenvoudig verdwijnen. De geavanceerde bewegingssensor registreert automatisch elke beweging waardoor je ook krachtig verticaal kunt stomen. Het strijkijzer is ook erg licht zodat verticaal stomen nog gemakkelijker wordt.
  Nooit meer schroeiplekken dankzij OptimalTemp
  Sla een stap in jouw wekelijkse strijkroutine over. Je hoeft stoffen niet meer apart te leggen of instellingen te wijzigen en te wachten op de juiste temperatuur. Dankzij OptimalTemp strijk je alle strijkbare stoffen zonder een andere temperatuur in te hoeven stellen. Je kunt het strijkijzer zelfs op de kleding laten staan zonder brandplekken.

  Oersterke zoolplaat
  De zoolplaat van deze stoomgenerator is twee keer zo hard als een normale aluminium schoolplaat en heeft een coating van zes lagen. Hierdoor glijd je soepel over alle kledingstukken heen zonder krassen.

  Groot waterreservoir voor veel strijkwerk in één keer
  Het waterreservoir is met 1,8 liter groot genoeg om in één keer veel was weg te werken. Het reservoir is transparant waardoor je ziet wanneer het bijgevuld moet worden, het indicatielampje helpt je hier ook bij. Bijvullen gaat heel eenvoudig omdat het reservoir afneembaar is.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)2700
  Inhoud waterreservoir (l)1,8
  Druk waterreservoir (bar)8,5
  Afneembaar waterreservoir
  Stoomdruk (g/min)170
  Stoomstoot (g/min)700
  Snoerlengte (m)1,8
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (56)

  algemene beoordeling
  (56 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.