Philips PSG7028/30 stoomgenerator, Purple,White

  Philips PSG7028/30 stoomgenerator

  236.-
  nog 6 op voorraad

  Philips PSG7028/30 stoomgenerator

  De PerfectCare 7000-serie is de perfecte combinatie tussen gebruiksgemak, comfort, kracht en design. Voorzien van een afneembaar waterreservoir van 1.8L en een krachtige stoomstoot is het strijksysteem gemakkelijk in gebruik en zorgt deze voor de gewenste resultaten. Dankzij OptimalTEMP garanderen wij geen schroeiplekken op alle strijkbare stoffen.

  Geen brandplekken
  Zelfs als je moet multitasken of afgeleid raakt, heb je nooit schroeiplekken op jouw kleding. Dankzij onze OptimalTemp-technologie garanderen we dat dit strijkijzer met stoomgenerator nooit schroeiplekken achterlaat op strijkbare stof. Je kunt het strijkijzer zelfs gewoon op jouw kleding of strijkplank laten staan. Geen schroeiplekken, geen glans. Gegarandeerd.

  Je hoeft geen instellingen te wijzigen
  Sla een stap in jouw wekelijkse strijkroutine over. Je hoeft stoffen niet meer apart te leggen of instellingen te wijzigen en te wachten op de juiste temperatuur. Dankzij OptimalTemp strijk je alles van jouw denim spijkerbroeken tot fijne zijde zonder een andere temperatuur in te hoeven stellen. Alles wordt automatisch en direct voor je ingesteld. De automatische uitschakelfunctie schakelt jouw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust.

  Krachtige stoom
  Wanneer je lastige kreuken moet verwijderen vertrouw je op onze continue stoom om het zware werk voor je te doen. Zie hoe de kreuken verdwijnen wanneer je een extra stoomstoot gebruikt waar het nodig is. Hij is ook perfect als je hangende gordijnen wilt stomen of hangende kleding wilt opfrissen.

  SteamGlide Advanced-zoolplaat
  Onze superieure SteamGlide Plus-zoolplaat levert geweldige strijkprestaties op elke stof. De roestvrijstalen voet is twee keer zo hard als een normale aluminium voet en onze gepatenteerde coating van zes lagen met geavanceerde titanium laag glijdt moeiteloos over jouw kleding voor het snelste resultaat.

  Lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik
  Het strijkijzer is verbluffend licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over jouw kledingstukken en vermindert de druk op jouw pols. Door het minimale gewicht is het strijkijzer ook handig en effectief voor het verticaal stomen van gordijnen en hangende kleding. Vergrendel jouw strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig overal in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

  Groot afneembaar waterreservoir
  Het transparante reservoir van 1,8 liter is goed voor maximaal 2 uur ononderbroken gebruik. Wanneer het waterreservoir leeg is, gaat het indicatielampje branden en kun je het reservoir eenvoudig op elk gewenst moment onder de kraan bijvullen via de grote vulopening.

  Eenvoudig en efficiënt ontkalkingssysteem
  Regelmatig ontkalken beschermt jouw strijkijzer, verlengt de levensduur en zorgt voor de beste stoomprestaties. Het exclusieve Easy De-Calc-systeem verzamelt continu kalkaanslag en is uitgerust met een indicatielampje om je
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)2100
  Inhoud waterreservoir (l)1,8
  Druk waterreservoir (bar)7,5
  Afneembaar waterreservoir
  Stoomdruk (g/min)120
  Stoomstoot (g/min)500
  Snoerlengte (m)1,65
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (27)

  algemene beoordeling
  (27 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.