Warmtetherapie
Philips PR3140/00 InfraCare infraroodlamp, -

  PhilipsPR3140/00 InfraCare infraroodlamp

  175.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips PR3140/00 InfraCare infraroodlamp

  1. Pijnverlichting en verbeterde mobiliteit
  2. Helpt het lichaam op een natuurlijke manier genezen
  3. Klinisch bewezen

  Effectieve verlichting van pijn zonder medicijnen.
  Verlicht uw pijn met comfortabele warmte. Onze klinisch bewezen verhoogt plaatselijk de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, wat uw spieren helpt herstellen en gewrichtspijn vermindert.

  Effectieve verlichting van pijn
  InfraCare helpt uw mobiliteit te verbeteren, zodat u kunt genieten van uw dagelijkse bezigheden. Infraroodwarmte verhoogt lokale bloedsomloop waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen verbetert en spier- en gewrichtspijn effectief kan worden bestreden. Uw spieren zijn losser en ontspannen. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en minder stijf.

  Intensieve behandeling van het halve lichaam
  InfraCare zorgt voor een natuurlijke reactie van het lichaam en daarmee een effectieve verlichting van pijn. Hij is ontworpen om de krachtigste infraroodgolven tot de bloedsomloop te laten doordringen, waardoor metabolische eindproducten en kooldioxide sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd.

  Klinisch bewezen
  Betrouwbare technologie die wordt gebruikt door professionals. Het is klinisch bewezen dat deze technologie tot een meetbare verbetering van de gewrichtsfuncties leidt*. InfraCare leidt bewezen tot een aanzienlijke vermindering van pijn bij 71% van patiënten met reumatoïde artritis en bij 72% van patiënten met lage rugpijn.

  Geclassificeerd medisch apparaat
  Een veilige en effectieve manier voor het behandelen van uw pijn. InfraCare voldoet aan de standaard IEC 60601-1 3e editie voor medische hulpmiddelen.

  Verstelbare hoek
  De hoogte en hoek kunnen worden ingesteld, zodat u de lamp altijd in een handige positie kunt gebruiken, of u nu in een bed ligt of op de bank zit. Zo kunt u uw halve lichaam eenvoudig behandelen.

  Unieke behandeling voor het halve lichaam
  De InfraCare-lamp van 650 W kan worden gebruikt op een manier om de behandeling zo effectief en aangenaam voor u te laten verlopen. De lamp kan gemakkelijk worden gebruikt voor uw hele rug en andere grotere delen van uw lichaam voor een optimale behandeling.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie