Philips PR3120/00 InfraCare infraroodlamp, -
 • best reviewed

  PhilipsPR3120/00 InfraCare infraroodlamp

  91.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  best reviewed

  best reviewed

  In november 2018 door consumenten het best beoordeeld op Kieskeurig.nl

  Philips PR3120/00 InfraCare infraroodlamp

  1. Pijnverlichting en verbeterde mobiliteit
  2. Helpt het lichaam op een natuurlijke manier genezen
  3. Klinisch bewezen

  Effectieve verlichting van pijn zonder medicijnen.
  Verlicht uw pijn met comfortabele warmte. Onze klinisch bewezen verhoogt plaatselijk de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, wat uw spieren helpt herstellen en gewrichtspijn vermindert.

  Effectieve verlichting van pijn
  InfraCare helpt uw mobiliteit te verbeteren, zodat u kunt genieten van uw dagelijkse bezigheden. Infraroodwarmte verhoogt lokale bloedsomloop waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen verbetert en spier- en gewrichtspijn effectief kan worden bestreden. Uw spieren zijn losser en ontspannen. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en minder stijf.

  Diepe infraroodstraling
  InfraCare zorgt voor een natuurlijke reactie van het lichaam en daarmee een effectieve verlichting van pijn. Het is ontworpen om de krachtigste infraroodgolven de diepste lagen van de huid binnen te laten dringen. Infraroodwarmte versnelt de lokale bloedsomloop, waardoor metabolische eindproducten en kooldioxide sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd.

  Klinisch bewezen
  Betrouwbare technologie die wordt gebruikt door professionals. Het is klinisch bewezen dat deze technologie tot een meetbare verbetering van de gewrichtsfuncties leidt*. InfraCare leidt bewezen tot een aanzienlijke vermindering van pijn bij 71% van patiënten met reumatoïde artritis en bij 72% van patiënten met lage rugpijn.

  Geclassificeerd medisch apparaat
  Een veilige en effectieve manier voor het behandelen van uw pijn. InfraCare voldoet aan de standaard IEC 60601-1 3e editie voor medische hulpmiddelen.

  Zonebehandeling
  De InfraCare-lamp van 300 W is geoptimaliseerd voor gebieden van 40 x 30 cm en is het meest geschikt voor de onderrug, de schouders en de nek.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie