Philips PR3110/00 InfraCare infraroodlamp, -

  PhilipsPR3110/00 InfraCare infraroodlamp

  50.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips PR3110/00 InfraCare infraroodlamp

  1. Pijnverlichting en verbeterde mobiliteit
  2. Helpt het lichaam op een natuurlijke manier genezen
  3. Klinisch bewezen

  Effectieve verlichting van pijn zonder medicijnen.
  Verlicht uw pijn met comfortabele warmte. Onze klinisch bewezen verhoogt plaatselijk de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, wat uw spieren helpt herstellen en gewrichtspijn vermindert.

  Effectieve verlichting van pijn
  InfraCare helpt uw mobiliteit te verbeteren, zodat u kunt genieten van uw dagelijkse bezigheden. Infraroodwarmte verhoogt lokale bloedsomloop waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen verbetert en spier- en gewrichtspijn effectief kan worden bestreden. Uw spieren zijn losser en ontspannen. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en minder stijf.

  Diepe infraroodstraling
  InfraCare zorgt voor een natuurlijke reactie van het lichaam en daarmee een effectieve verlichting van pijn. Het is ontworpen om de krachtigste infraroodgolven de diepste lagen van de huid binnen te laten dringen. Infraroodwarmte versnelt de lokale bloedsomloop, waardoor metabolische eindproducten en kooldioxide sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd.

  Klinisch bewezen
  Betrouwbare technologie die wordt gebruikt door professionals. Het is klinisch bewezen dat deze technologie tot een meetbare verbetering van de gewrichtsfuncties leidt*. InfraCare leidt bewezen tot een aanzienlijke vermindering van pijn bij 71% van patiënten met reumatoïde artritis en bij 72% van patiënten met lage rugpijn.

  Geclassificeerd medisch apparaat
  Een veilige en effectieve manier voor het behandelen van uw pijn. InfraCare voldoet aan de standaard IEC 60601-1 3e editie voor medische hulpmiddelen.

  Gerichte behandeling
  De InfraCare-lamp van 150W kan op eenvoudige wijze worden gepositioneerd om pijnverlichting te bieden in kleine gebieden, zoals de heupen, armen en knieën.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie