Philips  portable speaker TAS5305/00, Zwart
 • uitverkocht

  Philipsportable speaker TAS5305/00

  49.95
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips portable speaker TAS5305/00

  Overal een feestje
  Bouw overal een feestje met deze waterbestendige Bluetooth-luidspreker die klaar is om te knallen! U krijgt 12 uur afspeeltijd met levendig geluid en een krachtige bas. Gekleurde LED's verzorgen een lichtshow bij uw muziek. Dankzij de audio-ingangen kunt u andere bronnen aansluiten.

  Waterdicht en klaar voor gebruik
  Deze draagbare Bluetooth-luidspreker is IPX7-geclassificeerd, wat betekent dat hij bestand is tegen totale onderdompeling in water tot 1 m diep gedurende maximaal 30 minuten. U kunt dus doorfeesten onder de douche, bij het zwembad of zelfs ín het zwembad! Het draadloze bereik is 20 m.

  Feest erop los met 12 uur afspeeltijd
  Het geluid blijft helder, zelfs als u muziek op een hoog volume afspeelt. De passieve radiator versterkt de bas. U krijgt 12 uur afspeeltijd en het duurt 6 uur om de batterij volledig op te laden. Wilt u een nog groter feestje bouwen? Koppel de luidspreker aan een identieke luidspreker voor stereogeluid.

  Lichtflitsen op het ritme. LED-lampen
  Bij een topfeestje hoort ook een toplichtshow. LED-lampen aan beide uiteinden van de luidspreker flitsen op de muziek.

  Audio-ingang. Verbinding maken met vrijwel elke bron
  Wilt u verbinding maken met een externe audiobron, zoals een platenspeler of MP3-speler? Met de audio-in-aansluiting aan de achterzijde van de luidspreker kunt u verbinding maken met vrijwel elk elektronisch apparaat.

  Gemakkelijk te koppelen
  U kunt eenvoudig een Bluetooth-apparaat koppelen. Druk één keer kort op de Bluetooth-knop en de luidspreker is klaar voor koppeling.

  Anti-clipping-functie. Verhoog het volume zonder vervorming
  Met de anti-clipping-functie kunt u muziek luider afspelen zonder dat de hoge kwaliteit verloren gaat, zelfs wanneer de batterij bijna leeg is. De functie is compatibel met verschillende ingangssignalen van 300 mV tot 1000 mV en beschermt uw luidsprekers tegen schade door vervorming. Met deze ingebouwde functie wordt het muzieksignaal gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en worden pieken binnen het bereik gehouden, zodat audiovervorming door clipping wordt voorkomen zonder het volume te beïnvloeden. Hoe leger de batterij, hoe minder muzikale pieken een draagbare luidspreker kan voortbrengen, maar dankzij de anti-clipping-functie worden pieken door een bijna lege batterij verminderd en blijft uw muziek vervormingsvrij.

  Combineer met een identieke luidspreker voor stereogeluid
  U kunt eenvoudig een Bluetooth-apparaat koppelen. Druk één keer kort op de Bluetooth-knop en de luidspreker is klaar voor koppeling.
  lees meer

  Specificaties

  SpeakersysteemN.v.t.
  Wifi
  AUX ingang
  NFC connectiviteit
  Accuduur (uur)12
  Waterdicht
  Breedte (cm)19
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.