overzicht
Philips NT5180/15 Neustrimmer series 5000

  PhilipsNT5180/15 Neustrimmer series 5000

  23.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips NT5180/15 Neustrimmer series 5000

  Handig reisetui voor de perfecte finishing touch, Neus-, oor- en wenkbrauwhaar gemakkelijk en veilig trimmen
  De Philips NT5180/15 neustrimmer met manicureset verwijdert voorzichtig ongewenste neus-, oor- en wenkbrauwharen en knipt nagels. De ProtecTube-technologie zorgt voor krachtig, eenvoudig en comfortabel trimmen zonder dat haar wordt uitgetrokken.

  ProtecTube-technologie
  Met de revolutionaire ProtecTube-technologie wordt het knipelement door een ultradun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden beschermd om huidirritatie te voorkomen. Daarnaast is het knipelement zo ontworpen dat voorkomen wordt dat er haar vast komt te zitten tussen twee afzonderlijk bewegende mesjes. Er wordt gegarandeerd niet aan het haar getrokken.

  Ideale hoek
  De Philips-neustrimmer is zo ontworpen dat deze een ideale hoek heeft om haar in het oor, neus evenals wenkbrauwen te bereiken. Met de Philips-neustrimmer kun jij er zeker van zijn dat ongewenste haren efficiënt worden verwijderd.

  Krachtig scheersysteem
  Zowel het knipelement als het kapje hebben zeer precieze en scherpe scheersleuven om ervoor te zorgen dat alle haren snel en effectief geschoren worden.

  Waterbestendig
  De tondeuse en de kammen zijn eenvoudig schoon te maken onder de kraan en de trimmer kan onder de douche worden gebruikt.

  Reistas en manicureset
  Reisetui inclusief neustrimmer, 2 wenkbrauwkammen, beschermkap, AA-batterij, schaar, pincet en nagelknipper voor een finishing touch.

  Zachte rubberen greep
  Het zachte rubber zorgt voor optimale grip, zelfs als de trimmer nat wordt, zodat jij betere controle hebt bij het gebruik ervan.

  2 wenkbrauwkammen 
  Gebruik de wenkbrauwkammen van 3 of 5 mm om het haar netjes op één lengte te brengen.

  Geen olie nodig, nooit
  Nooit olie nodig, dus gemakkelijk te onderhouden.

  2 jaar wereldwijde garantie
  Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. De trimmer wordt geleverd met 2 jaar garantie en is compatibel met stroomspanningen wereldwijd

  Kenmerken
  - Scheerbreedte neustrimmer: 21 mm (13/16")
  - Knipelement: Roestvrijstalen messen
  - Aantal lengte-instellingen: 3
  - 2 wenkbrauwkammen: 3 en 5 mm (1/8" en 3/16")
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand