Philips HX9913/13, -
 • + opzetborstels

  PhilipsHX9913/13

  179.99202.49je bespaart 22.50
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Gratis 4-pack opzetborstels

  Gratis 4-pack opzetborstels

  t.w.v. 39,99 bij deze Philips Sonicare tandenborstel. Geldig t/m 21 juni 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie. Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  60 Dagen op proef

  60 Dagen op proef

  probeer 'm nu uit. Deze actie is geldig t/m 5 januari 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie en vul je gegevens in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips HX9913/13

  De bijzonder elegante sonische elektrische tandenborstel van Philips Sonicare biedt de beste prestaties voor het witter maken van tanden. Stap over op Philips Sonicare. Jouw DiamondClean 9000 gaat bij regelmatig gebruik tot twee weken mee op een volle accu.

  Verwijdert tot wel 100% meer tandaanslag in slechts 3 dagen
  Verwijder tandaanslag en geniet van een wittere glimlach met de W3 Premium White-opzetborstel. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen, speciaal ontworpen om aanslag te aan te pakken, binnen drie dagen tot wel 100% meer tandaanslag verwijderen.

  Hard tegen tandplak, zacht voor het tandvlees
  De C3 Premium Plaque Control-opzetborstel is ontworpen voor de diepste reiniging ooit. Zachte, flexibele zijkanten en gebogen borstelharen bewegen mee met de contouren van jouw tanden, maken 4x meer contact met het oppervlak en helpen je aandacht te besteden aan moeilijk bereikbare plekken.

  Gezonde gewoonten beginnen en vasthouden
  De DiamondClean 9000 geeft je de begeleiding die je nodig hebt om gezonde poetsgewoonten te verbeteren en vast te houden tussen de tandartscontroles door. De ingebouwde slimme sensoren laten je weten wanneer je te hard poetst. Door jouw tandenborstel aan de Sonicare-app te verbinden, krijg je een gepersonaliseerd voortgangsrapport dat je helpt om jouw poetsgewoonten vast te houden en krijg je een overzicht van jouw verbeteringen.

  Gepersonaliseerde poetservaring
  ExpertClean heeft de standen Clean, White+, Gum Health en Deep Clean+ voor al jouw poetsbehoeften. De Clean-poetsstand is bedoeld voor buitengewone dagelijkse reiniging, White+ is voor het verwijderen van vlekken, Gum Health reinigt het tandvlees voorzichtig maar effectief en Deep Clean+ geeft je een verfrissende, grondige reiniging. De tandenborstel heeft drie sterktes, zodat je kunt kiezen voor een sterkere reiniging of een mildere reiniging voor een gevoelige mond.

  BrushSync selecteert automatisch de beste stand voor jou
  Slimme opzetborstels zorgen ervoor dat je de juiste stand en sterkte gebruikt voor de best mogelijke reiniging. Als je bijvoorbeeld de W3 Premium White-opzetborstel gebruikt, koppelt de BrushSync-technologie van jouw DiamondClean 9000 jouw opzetborstel automatisch aan de White+-stand om jouw tanden witter te helpen maken.

  Laat je weten wanneer je te hard poetst
  Je merkt wellicht niet dat je te hard poetst, maar jouw DiamondClean 9000 ontgaat dat niet. Als je te hard drukt, gaat het handvat licht pulseren en weet je dat je voorzichtiger moet zijn. Laat de borstel het werk doen. 7 van de 10 personen vonden deze functie handig en gingen daardoor beter hun tanden poetsen.

  Weet altijd wanneer je de opzetborstel moet vervangen
  Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Het is daarom goed om ook die van jou in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat jouw gebit nog steeds goed gereinigd wordt. Onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel al hebt gebruikt en hoe hard je hebt gepoetst. De BrushSync-vervangingsherinnering op jouw handvat en een korte pieptoon laten je weten wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie