Philips HX8432/01 flosapparaat, Wit

  PhilipsHX8432/01 flosapparaat

  88.95
  41 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HX8432/01 flosapparaat

  De Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8432/01 is een gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees. Het verwijdert tot 99,9% tandplak van behandelde delen. Met de AirFloss Ultra duurt het reinigen van jouw hele mond minder dan 60 seconden per dag.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(41 reviews)
  Meest recent

  Elke morgen een kliederboel

  Ik ben heel blij met mijn Philips Sonicare AirFloss Pro/Ultra: hij verwijdert aantoonbaar vuil tussen mijn tanden. Het is een gemakkelijk apparaat: even vullen met mondwater, dan het spuitmondje telkens tussen je tanden plaatsen, op het knopje drukken en binnen enkele tellen heb je een heerlijk schoon gevoel in je mond. Het apparaat ligt lekker in je hand.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima monddouche

  Werkt prima voor mij. Heerlijk schoon en fris gebit. Ik gebruik hem in combinatie met tea-tree mondwater. Geen tandvlees bloedingen meer. Een handzaam klein apparaat wat niet je hele wasbak in beslag neemt.

  ook geplaatst op philips.nl

  Super aanrader!

  Gedaan met die vervelende tandenstokers! De zijdedraad mag je ook wegbergen.

  ook geplaatst op Philips.be

  Philips Sonicare AirFloss Ultra Oplaadbare reiniger voor tus

  een goed sonicare airfloss geschikt voor tussen de tanden.of tandvlees hebt zelf een prothese daar werkt hij ook goed op goeie aanrader

  ook geplaatst op philips.nl

  Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8332/01 Waardeloos Product

  Twee keer een versie HX8332/01 gehad die na enkele dagen kapot ging (enkel nog een fluittoon). Het derde apparaat heeft een aantal maanden gewerkt en laadt vervolgens niet meer op. Helemaal klaar met de airflossers van Philips. Groet, Antoni

  ook geplaatst op philips.nl

  ik kreeg er een heel schone mond van

  maar... technisch slecht product. binnen twee jaar gingen er drie kapot. de tweede en de derde kreeg ik gratis (garantie) maar toen was de garantie van de eerste verlopen en had ik de vierde moeten kopen. dat nooit.

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooie aanvulling op de tandhygiene

  Ik gebruik de airfloss nu zo'n vier weken en ik ben ontzettend enthousiast. Mijn tanden voelen ontzettend schoon aan. Het apparaat is erg makkelijk in gebruik en staat bovendien behoorlijk fraai in de badkamer. Doordat er twee opzetstukken bij zitten kan mijn vriendin het apparaat ook gebruiken. Zij ondervindt nu veel minder last van pijnlijk tandvlees. Erg groot pluspunt!

  ook geplaatst op philips.nl

  Handig

  handig toestel eenvoudig in gebruik gaat lang mee mooi design veel aangenamer dan flossen maakt wel veel lawaai en het is even zoeken dat het water niet overal "spetst".

  ook geplaatst op Philips.be

  Prima product - kleine leercurve

  Ik heb het toestel nu een 2-tal weken gebruikt. Het is een mooi toestel qua design. Het werkt goed en de batterij gaat lang mee. Het enige nadeel vind ik dat het veel lawaai maakt.

  ook geplaatst op Philips.be

  Gechoqueerd!

  Van flossen met een draad, bloed ik rap. En is dus te vermijden. Ik gebruik ook steeds tandpasta's aangepast aan teer tandvlees. Ook heb ik plaatsen waar mijn tanden helemaal tegen elkaar staan, geen draad tussen te krijgen, maar vlakbij mijn tandvlees is er dan toch een kleine opening tussen mijn tanden. Onmogelijk die te bereiken met een flosdraad! De eerste keer dat ik het toestel gebruikte, was ik ronduit gechoqueerd: ik vulde het reservoir met water (kan ook met mondspoeling), zette het aan en speekte nadien alles uit : er kwamen echt kleine brokjes mee los! Ik hand nochtans mijn tanden gepoetst. Dus zeker hygiënischer dan enkel poetsen! Enige nadeel: de eerste keer keek ik te veel in de spiegel: heel de spiegel vol spatten :) De keren erop gewoon boven lavabo gehangen. Aanrader!

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand