Philips HX6859/63 elektrische tandenborstel, -
 • 60 proefdagen

  Philips HX6859/63 elektrische tandenborstel

  107.-
  60 Dagen op proef

  60 Dagen op proef

  Niet goed, geld terug via Philips. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022. Hoe werkt de actie? Bevalt de tandenborstel niet dan kun je hem via Philips terugsturen. Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips HX6859/63 elektrische tandenborstel

  Met de Philips HX6859/63 Sonicare ProtectiveClean elektrische tandenborstel ben je altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: deze sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van jouw tandvlees te verbeteren. De geavanceerde sonische technologie van Philips Sonicare stuurt water tussen de tanden en de poetsbewegingen verwijderen tandplak voor buitengewone dagelijks reiniging. Deze tandenborstel kan je aanpassen aan jouw eigen poetsbehoeften dankzij de drie verschillende poetsstanden. De Clean-poetsstand is voor superieure reiniging. White is de ideale stand voor het verwijderen van tandaanslag. En Gum Care voegt een extra minuut poetsen met minder kracht toe, zodat je jouw tandvlees zachtjes kunt masseren. Je merkt het mogelijk niet dat je te hard poetst, maar de tandenborstel wel. Als je de borstel te hard op het tandvlees drukt, maakt de tandenborstel een pulserend geluid als signaal om het rustiger aan te doen.

  De QuadPacer laat je weten wanneer je de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van jouw mond. De Smartimer vertelt je wanneer je de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst.
  Voel het verschil van een zachte reiniging met de poetsdruksensor en verwijder tegelijkertijd tot 7 keer meer tandplak dan met een handtandenborstel. Klik de InterCare-opzetborstel erop voor gezonder tandvlees in slechts 2 weken. Extra lange borstelharen verwijderen meer tandplak op moeilijk bereikbare plekken en tussen de tanden voor gezond tandvlees.
  Verbindt de slimme tandenborstel met slimme opzetborstels
  Een technologie met microchip detecteert en synchroniseert de slimme opzetborstel met de slimme tandenborstel. De slimme tandenborstel en slimme opzetborstel vormen een krachtige combinatie die vervangingsherinneringen mogelijk maakt.

  Weet altijd wanneer je de opzetborstel moet vervangen
  Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar de BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel gebruikt en hoe hard je poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoor je een korte piep. Op die manier weet je zeker dat jouw opzetborstel altijd optimaal presteert.

  Maakt reizen makkelijker
  In het hoogwaardige reisetui kan je jouw tandenborstel hygiënisch opbergen. Met de compacte oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen. Met één keer volledig opladen, werkt de tandenborstel twee weken bij normaal gebruik. De oplader is perfect voor langere reizen.

  Specificaties:
  - 2 minuten timer
  - Indicatielampje
  - Oplaadindicator
  - LED-indicatoren
  - Lithium-Ion (Li-Ion) batterij
  - Poetsdruksensor
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Poets standen3
  Poetsdruk sensor
  Aantal opzetstukken1
  Timer
  30 seconden interval timer
  Oplaadtijd (uur)4
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (47)

  algemene beoordeling
  (47 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.