Philips HX6807/24 tandenborstel
 • -7%

  Philips HX6807/24 tandenborstel

  59.99je bespaart 5.-
  64.99adviesprijs

  Philips HX6807/24 tandenborstel

  Met de Philips tandenborstel HX6807/24 poets je iedere dag buitengewoon schoon. De sonische bewegingen dringen het water tussen de tanden en verwijderen direct alle tandplak. Deze tandenborstel van Philips is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings. Zo ben je verzekerd van schone tanden, iedere dag weer.

  De juiste poetsdruk
  De juiste druk tijdens het poetsen is van groot belang, teveel druk zorgt kan voor beschadigingen zorgen. Deze tandenborstel waarschuwt je wanneer je hard poetst. Je poetst dus altijd precies met de juiste druk.

  Opzetborstels vervangen
  Wanneer het tijd is de opzetborstel te vervangen gaat er een lampje schijnen op het handvat. Een speciale technologie houdt bij hoe lang je poetst en met hoeveel druk. Hierdoor poets je altijd met een effectieve opzetborstel.

  Timers
  De tandenborstel geeft om de 30 seconden een trilling. Hierna moet je de borstel verplaatsen naar een nieuw gedeelte. De tandenborstel stopt automatisch na twee minuten.

  Wennen aan sonisch poetsen
  Het kan even wennen zijn aan de trillingen van het sonisch poetsen. Het Start-programma bouwt de eerste 14 poetsbeurten rustig op qua intensiteit zodat je rustig kan wennen.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Poets standen2
  Poetsdruk sensor
  Aantal opzetstukken1
  Timer
  30 seconden interval timer
  Oplaadtijd (uur)24
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (191)

  algemene beoordeling
  (191 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.