Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel (wit/lichtblauw), -
 • uitverkocht

  PhilipsHX6803/63 elektrische tandenborstel (wit/lichtblauw)

  59.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Beste uit de test

  Beste uit de test

  van de consumentenbond in april 2020.

  60 Dagen op proef

  60 Dagen op proef

  probeer 'm nu uit. Deze actie is geldig t/m 5 januari 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie en vul je gegevens in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel (wit/lichtblauw)

  Met deze Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel ben je altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: de sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van jouw tandvlees te verbeteren.

  QuadPacer
  De QuadPacer laat je weten wanneer je de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van jouw mond.

  Smarttimer
  De Smarttimer vertelt je wanneer je de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst. Je merkt het mogelijk niet dat je te hard poetst, maar de tandenborstel wel. Als je de borstel te hard op het tandvlees drukt, maakt de tandenborstel een pulserend geluid als signaal om het rustiger aan te doen.

  Easystart
  Soms duurt het even om aan iets nieuws te wennen. Daarom geeft ons EasyStart-programma je de mogelijkheid om geleidelijk de poetskracht te verhogen tijdens de eerste 14 poetsbeurten met jouw nieuwe tandenborstel.

  Verwijder tot 7 keer meer tandplak
  Klik de InterCare-opzetborstel erop voor gezonder tandvlees in slechts 2 weken. Extra lange borstelharen verwijderen meer tandplak op moeilijk bereikbare plekken en tussen de tanden voor gezond tandvlees.

  BrushSync-vervangingsherinnering
  Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je de opzetborstel gebruikt en hoe hard je poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoort u een korte piep. Op die manier weet je zeker dat jouw opzetborstel altijd optimaal presteert.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie