mondverzorging
Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel, -

  PhilipsHX6803/63 elektrische tandenborstel

  78.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel

  Met deze Philips HX6803/63 elektrische tandenborstel ben je altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: de sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van jouw tandvlees te verbeteren. De QuadPacer laat je weten wanneer je de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van jouw mond. De Smartimer vertelt je wanneer je de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst. Je merkt het mogelijk niet dat je te hard poetst, maar de tandenborstel wel. Als je de borstel te hard op het tandvlees drukt, maakt de tandenborstel een pulserend geluid als signaal om het rustiger aan te doen.
  Soms duurt het even om aan iets nieuws te wennen. Daarom geeft ons EasyStart-programma je de mogelijkheid om geleidelijk de poetskracht te verhogen tijdens de eerste 14 poetsbeurten met jouw nieuwe tandenborstel.

  Verwijder tot 7 keer meer tandplak
  Klik de InterCare-opzetborstel erop voor gezonder tandvlees in slechts 2 weken. Extra lange borstelharen verwijderen meer tandplak op moeilijk bereikbare plekken en tussen de tanden voor gezond tandvlees.
  BrushSync-vervangingsherinnering
  Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je de opzetborstel gebruikt en hoe hard je poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoort u een korte piep. Op die manier weet je zeker dat jouw opzetborstel altijd optimaal presteert.

  Specificaties
  - 2 minuten timer
  -
  Ingebouwde poetsdruksensor
  - Oplaadbaar
  - Indicatielampje
  - Oplaadindicator
  - Lithium-Ion (Li-Ion) batterij
  lees meer

  Specificaties

  Garantie