• uitverkocht

  Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel

  41.85je bespaart 8.14
  49.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel

  Met de Philips Sonicare for kids tandenborstel wordt tandenpoetsen een feestje. De tandenborstel staat in verbinding met een app waardoor jouw kind op een speelse manier alles leert over een goede mondverzorging. Langer en beter poetsen wordt een stuk eenvoudiger op deze manier.

  Interactief poetsen
  De Philips HX6322/04 tandenborstel zorgt ervoor dat kinderen goed zelfstandig leren poetsen. De tandenborstel verbindt via Bluetooth met de app waarnaar de poetsbeurt begint met duidelijke visuele instructies. Kinderen kunnen zien hoe goed ze poetsen en bij en goede poetsbeurt beloningen verdienen. Dat het werkt blijkt uit het feit dat 98% van de ouders zegt dat het gemakkelijker is om kinderen goed en de volle 2 minuten te laten poetsen. Van de ontwikkelde poetsroutine profiteren ze hun hele leven.

  Sparkly helpt met poetsen
  Sparkly? Dat is de naam van het karakter in de app. Sparkly wil heel graag schone tanden en hoe beter de kinderen poetsen, hoe blijer Sparkly wordt. Kinderen kunnen accessoires ontgrendelen om Sparkly een persoonlijk tintje te geven of voedsel winnen voor Sparkly, die graag gezond eet. Ouders kunnen zelfs kiezen welke beloningen door de app worden uitgedeeld.

  Prestaties volgen
  De tandenborstel houdt de poetsbeurten real-time bij. Zo weet de app wanner een poetsbeurt begint, eindigt of pauzeert. En dankzij het geïntegreerde geheugen en de tijd-stempel op het handvat van de tandenborstel, kun je tot 20 poetsbeurten opslaan. Deze gegevens worden gesynchroniseerd met de agenda van de app. Zo kun je de beloningen blijven verzamelen en eenvoudig de voortgang monitoren. 
   
  Aanmoedigen tot de 2 minuten
  Het doel is natuurlijk dat de kinderen zelfstandig op de juiste manier 2 minuten kunnen poetsen. De poetscoach moedigt de kinderen aan om elk gedeelte van het gebit lang genoeg te poetsen. Dit wordt opgebouwd zodat uiteindelijk de 2 minuten bereikt kunnen worden.

  Sonische technologie
  De sonische trillingen komen diep tussen tanden en langs de tandvleesrand. Met meer dan 500 poetsbewegingen per seconde helpt de tandenborstel de zich ontwikkelende technieken van kinderen. Deze tandenborstel is hierdoor tot wel 75% effectiever dan gewone tandenborstels.

  Personaliseer met de stickervellen
  Om het poetsen nog aantrekkelijker te maken wordt de tandenborstel geleerd met verschillende stickervellen. Zo kunnen kinderen zelfbepalen hoe hun tandeborstel eruit ziet.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Poets standen2
  Poetsdruk sensor
  Aantal opzetstukken2
  Timer
  30 seconden interval timer
  Oplaadtijd (uur)24
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (41)

  algemene beoordeling
  (41 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.