Philips Hue tafellamp, Aluminium

  Philips Huetafellamp

  170.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips Hue tafellamp

  Deze stijlvolle Philips Hue Signe tafellamp is een combinatie van gezellige sfeerverlichting en warmwitte werkverlichting. Verbind de lamp met je draadloze thuisnetwerk voor directe en volledige controle over je verlichting in huis vanaf je slimme apparaat.

  Synchroniseer met muziek en films
  Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

  Bedien het op jouw manier
  Verbind je Philips Hue lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue app, of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen te activeren. Voor een complete beleving van Philips Hue kun je timers, waarschuwingen, alarmen en nog veel meer instellen. Philips Hue werkt ook met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home, zodat je de lampen met je stem kunt bedienen.

  Creëer de gewenste sfeer
  Schep voor elk moment de juiste sfeer en decoreer je woning met warm tot koelwit licht. Profiteer het hele jaar door van verschillende stijlen, met helderwit licht dat doet denken aan een frisse lentebries, het warmwitte licht van de zomerzon of ijskoud winters daglicht.

  Philips Hue bridge vereist
  Verbind je Philips Hue-lampen met de bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue app op je smartphone of tablet.

  Dimmen zonder installatie
  Ervaar het gegarandeerd soepel dimmen met Philips Hue. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk

  Volledige controle met de Hue bridge
  Verbind je Philips Hue lampen met de bridge en ontgrendel de eindeloze mogelijkheden van het systeem.
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse