overzicht
Philips Hue Tafellamp, Wit

  Philips HueTafellamp

  69.95
  4 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips Hue Tafellamp

  Met deze leuke Hue Go lamp van Philips creëer je makkelijk de perfecte sfeer in huis! Via de speciale Hue app kun je kiezen uit alle denkbare kleuren. Ook kan je er voor kiezen om de Hue Go lamp als Wake-up light te gebruiken. Je wordt dan relax wakker met een zacht licht dat steeds feller wordt.

  Geniet van de lichteffecten die gesynchroniseerd zijn met je favoriete muziek of games Daarnaast kan je je Ambilight-TV ervaring vergroten.

  Sluit de Philips Hue Go lamp via de Hue-bridge aan op je Wifi-thuisnetwerk, met je telefoon of tablet kan je vervolgens de tafellamp eenvoudig bedienen. Je kan een timerfunctie instellen, op deze manier kan je altijd zelf bepalen wanneer de lamp licht geeft of je nu thuis bent of niet. Wel zo veilig in huis!

  - Afmetingen (lxbxh): 15x15x7,9 cm
  - Inclusief LED-licht
  - Exclusief Hue-bridge
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(4 reviews)
  Meest recent

  Echt geweldig en makkelijk

  Veel kleur en mooi lamp! En ik wil meer licht hoog

  ook geplaatst op philips.nl

  Mijn mooiste Hue lamp

  Mooi design, praktisch in gebruik omdat deze ook los van het stopcontact kan branden voor enkele uren. Handig voor een zomeravond buiten. Ik kwam er pas later achter dat de standaard kleuren dynamisch zijn en subtiel veranderen. Heel fijn, vooral in de slaapkamer. Ik neem geen telefoon mee naar de slaapkamer, dus ook handig dat je deze gewoon achterop aan/uit kunt doen. In combinatie met bridge heb je meer mogelijkheden. Dan kun je elke kleur maken en dimmen. Je kunt het ook als wekker programmeren via de app, dan krijg je een soort wake-up light effect. Andersom kan ook, via Hue Labs programmeren dat de lamp langzaam uit gaat om in slaap te vallen. Op stroom brand de lamp iets feller en is te vergelijken met de kleine nieuwe living colours lampen, al vind ik het ronde design van de Hue Go wel mooier. Enige nadeel vind ik de stabiliteit. Er zit maar een klein randje onder waarop deze (halfronde!) schaal blijft staan en met snoertje kan deze het instabiel maken. Je moet het gebogen snoertje dan onder de juiste hoek plaatsen, dan blijft de lamp staan. Daar heb je verder geen last van, maar ontwerptechnisch had dit wel iets beter gekund.

  ook geplaatst op philips.nl

  Super fijne uitbreiding op t bestaande hue systeem

  Gewoon een superfijn Product als uitbreiding op huidig systeem. Gebruik hem op terras buiten en we zijn van plan hem op de camping te gebruiken. Waarbij draadloos ook een zeer fijne eigenschap is.

  ook geplaatst op philips.nl

  Zeer sfeervolle en draagbare HUE lamp

  Sinds 2 dagen de HUE GO in huis. Een aanvulling op de basisverlichting die we al hebben. Dit naast diverse designlampen, een kroonluchter en andere HUE lampen. De bediening via de app gaat kinderlijk eenvoudig en als je 's avonds thuis komt springt de verlichting automatisch aan omdat ik in een straal van 100 meter rondom mijn huis kom. De tweede reden is dat de lamp ook draadloos te gebruiken is. Erg makkelijk op een lekkere zomeravond in de tuin. Ook kan dan de kleur aan het moment aan worden gepast.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand