Philips Hue sokkellamp Lucca laag, Sokkellamp laag
 • korting
 • -15%

  Philips Huesokkellamp Lucca laag

  99.9584.95je bespaart 15.-
  Sokkellamp laag
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Philips Hue sokkellamp Lucca laag

  Creëer een knusse sfeer in de achtertuin met deze lage sokkellamp Lucca van Philips Hue. De sokkellamp is met behulp van de Philips Hue Bridge (exclusief) te bedienen via je smartphone of tablet. Zo kun je eenvoudig de sokkellamp dimmen, aan- en uitzetten en verschillende programma's instellen. Zelfs als je niet thuis bent! De buitenlamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en de beste kunststoffen en is hierdoor bestendig tegen uiteenlopende weersinvloeden. De Lucca wandlamp maakt de tuin gezellig, maar is ook ideaal als verlichting langs het tuinpad.

  De sokkellamp wordt inclusief Philips Hue White LED lamp geleverd.

  De Hue Bridge
  De lampen zijn te gebruiken in combinatie met de Hue Bridge. De Bridge verbindt maximaal 50 lampen met je smartphone of tablet. De Bridge is via wifi verbonden met internet, zodat je altijd en overal je verlichting kunt bedienen. Zelfs als je niet thuis bent kun je de tuinverlichting aan en uit zetten, timers instellen of de verlichting dimmen. De Bridge is los te bestellen (868506).

  Bediening op andere manier
  De lampen van Philips Hue zijn op elke mogelijke manier te bedienen. Stel via de Philips Hue app helderheid, timers en nog veel meer in. Zonder smartphone of tablet je lampen bedienen? Probeer dan eens de Philips Hue dimmer afstandsbediening (313076), de Philips Hue slimme regelaar (313055) of de Philips Hue bewegingssensor (313178).

  Afmetingen (lxbxh): 14,2x14,2x40 cm
  lees meer

  Specificaties