Philips Hue sokkellamp hoog Turaco, Sokkellamp hoog
 • Uitverkocht

  Philips Huesokkellamp hoog Turaco

  130.-110.-je bespaart 20.-
  Sokkellamp hoog
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Philips Hue sokkellamp hoog Turaco

  Deze hoge Turaco sokkellamp van Philips Hue is gemaakt van gegoten alumium en is hierdoor bestendig tegen verschillende weersinvloeden. Gebruik de sokkelverlichting bijvoorbeeld als sfeerverlichting langs het tuinpad en stel via je smartphone een timer in zodat deze aan gaat zodra het donker wordt. Door deze sokkelverlichting in je tuin te zetten, is thuis komen in het donker ineens niet meer zo erg en maak je de lange zomeravonden nog fijner als dat ze al zijn.

  De sokkellamp wordt inclusief Philips Hue White lamp geleverd.

  De Hue Bridge
  De lampen zijn te gebruiken in combinatie met de Hue Bridge. De Bridge verbindt maximaal 50 lampen met je smartphone of tablet. De Bridge is via wifi verbonden met internet, zodat je altijd en overal je verlichting kunt bedienen. Zelfs als je niet thuis bent kun je de tuinverlichting aan en uit zetten, timers instellen of de verlichting dimmen. De Bridge is los te bestellen (868506).

  Bediening op andere manier
  De lampen van Philips Hue zijn op elke mogelijke manier te bedienen. Stel via de Philips Hue app helderheid, timers en nog veel meer in. Zonder smartphone of tablet je lampen bedienen? Probeer dan eens de Philips Hue dimmer afstandsbediening (313076), de Philips Hue slimme regelaar (313055) of de Philips Hue bewegingssensor (313178).

  Afmetingen (lxbxh): 12,1x12,1x80,2 cm
  lees meer

  Specificaties