Philips Hue sokkellamp Calla starterkit, Starterkit sokkellamp
 • -10%

  Philips Huesokkellamp Calla starterkit

  140.-125.-je bespaart 15.-
  Starterkit sokkellamp
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Philips Hue sokkellamp Calla starterkit

  Maak je tuin gezellig met de de starterskit van de Calla sokkellamp van Philips Hue. Deze kit maakt het nog eenvoudiger om de sokkellamp te installeren. Met behulp van het verlengsnoer en de transformator ben je gelijk klaar om de lampen te gebruiken. De geïntregeerde LED lamp heeft maar liefst 16 miljoen kleuren, zodat je de lamp in elke gewenste kleur kan laten schijnen. De kleuren, lichtintensiteit en de timers kun je instellen via je smartphone of tablet met behulp van de Hue Bridge (niet meegeleverd).

  De Hue Bridge

  De lampen zijn te gebruiken in combinatie met de Hue Bridge. De Bridge verbindt maximaal 50 lampen met je smartphone of tablet. De Bridge is via wifi verbonden met internet, zodat je altijd en overal je verlichting kunt bedienen. Zelfs als je niet thuis bent kun je de tuinverlichting aan en uit zetten, timers instellen, kleuren veranderen of de verlichting dimmen. De Bridge is los te bestellen (868506).

  Bediening op andere manier
  De lampen van Philips Hue zijn op elke mogelijke manier te bedienen. Stel via de Philips Hue app kleuren, helderheid, timers en nog veel meer in. Zonder smartphone of tablet je lampen bedienen? Probeer dan eens de Philips Hue dimmer afstandsbediening (313076), de Philips Hue slimme regelaar (313055) of de Philips Hue bewegingssensor (313178).

  Afmetingen (lxbxh): 10,4x10,4x25,2 cm

  - 1 Philips Hue Lily sokkel-/wandlamp
  - Transformatormet kabel van 2,9 meter
  - 5 meter verleng kabel
  - Montage-onderdelen voor grond
  lees meer

  Specificaties