Philips Hue play tube klein

  Philips Hue play tube klein

  166.99
  nog 6 op voorraad

  Philips Hue play tube klein

  Makkelijke slimme verlichting met de Play Gradient Light Tube klein
  Creëer thuis je eigen bioscoop met de witte Philips Hue Play gradient tube. Plaats of monteer de tube onder een tv en weerkaats zo verschillende kleuren van je scherm op de muur.Draai de tube om in alle richtingen kleurrijk licht te laten schijnen - een perfecte aanvulling op je surround verlichting.

  Een revolutie in home entertainment
  Philips Hue is het enige slimme verlichtingsmerk waarmee je eenvoudig je slimme, gekleurde lampen kunt synchroniseren met films en videogames voor meeslepend home entertainment. De revolutionaire technologie van Hue Sync analyseert wat je aan het kijken of spelen bent en vertaalt dit onmiddellijk in een lichtscript dat de hele kamer laat meekleuren.

  Kleuren vloeien moeiteloos door elkaar
  Meerdere lichtkleuren komen samen in één enkele lamp. De kleuren lopen natuurlijk in elkaar over en schijnen opvallend licht op de wand voor een uniek effect achter je tv.

  Surroundverlichtingseffecten
  Beleef de magie van surroundverlichting! De Philips Hue Play gradient light tube reageert direct op de actie op je beeldscherm en creëert een mega meeslepende kijkervaring of gamebeleving. Koppel met andere Philips Hue lampen met kleur voor een echt overweldigend effect. Vereist de Philips Hue Play HDMI sync box en Hue Bridge (apart verkrijgbaar).

  Hoogwaardig en veelzijdig ontwerp
  De Philips Hue Play gradient light tube is gemaakt van stevige, hoogwaardige materialen. Leg de light tube vlak op de voet van de tv of aan de onderkant van een tv-meubel, of een plank erboven. Ongeacht de plaats, de lamp schijnt een helder, krachtig kleurrijk licht.

  Schilder de wand met kleurrijk dynamisch licht
  Draai de light tube 340 graden om een mengeling van kleurrijk licht te richten waar je maar wilt. Zo creëer je een schitterende indirecte verlichting, zonder dat het licht weerkaatst in je scherm.

  Twee maten die altijd passen
  De Play gradient light tube is er in twee maten. De compacte light tube wordt aanbevolen voor tv's tot 55 inch, terwijl de grote light tube wordt aanbevolen voor tv's van 60 inch en groter.

  Vereist mobiele Hue Sync app en Hue Bridge
  Voor de Philips Hue Play gradient light tube heb je de Philips Hue Play HDMI sync box, de mobiele Hue Sync app en een Hue Bridge nodig. Bovendien kun je tot wel 50 lampen en slimme accessoires in je hele huis op de Hue Bridge aansluiten, timers en routines instellen en je lampen vanaf elke locatie, thuis of onderweg, bedienen met de Hue app. De Philips Hue Play HDMI sync box en de Hue Bridge zijn los verkrijgbaar.

  Makkelijke slimme verlichting
  • Een revolutie in home entertainment
  • Kleuren vloeien moeiteloos door elkaar
  • Surroundverlichtingseecten
  • Hoogwaardig en veelzijdig ontwerp
  • Schilder de wand met kleurrijk dynamisch licht
  • Twee maten die altijd passen
  • Vereist mobiele Hue Sync app en
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseG
  DimbaarJa, exclusief dimmer
  Afmeting (cm)87.7
  MateriaalAluminium
  KleurWit
  MerkPhilips Hue
  Smart
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.