Philips Hue Play Gradient lightstrip 75" of groter, 304

  Philips Hue Play Gradient lightstrip 75" of groter

  214.-
  304
  nog 2 op voorraad

  Philips Hue Play Gradient lightstrip 75" of groter

  Makkelijke slimme verlichting met de Play gradient lightstrip 75 inch voor tv's van 75 inch of groter
  Beleef de sensatie van een bioscoop in je eigen huis met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Miljoenen kleuren licht reageren op de beelden op je scherm. Gebruik de bijgevoegde steunen om de lightstrip te bevestigen op een staande of hangende tv van 75" of groter.

  Meerdere kleuren licht die tegelijk samenkomen
  Laat meerdere lichtkleuren tegelijk samenkomen in één enkele LED-strip. De kleuren lopen natuurlijk in elkaar over en schijnen opvallend licht op de wand voor een uniek effect achter je tv.

  Surroundverlichting
  Beleef de magie van surroundverlichting! De Hue Play gradient lightstrip reageert direct op de actie op je beeldscherm en projecteert licht in een hoek van 45 graden op de muur achter je televisie. Zo creëer jeeen echt meeslepende kijkervaring of gamebeleving.*Vereist de Philips Hue Play HDMI Sync Box en de Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar).

  Een revolutie in home entertainment
  Philips Hue is het enige slimme verlichtingsmerk waarmee je eenvoudig je slimme, gekleurde lampen kunt synchroniseren met films en videogames voor meeslepend home entertainment. De revolutionaire technologie van Hue Sync analyseert wat je aan het kijken of spelen bent en vertaalt dit onmiddellijk in een lichtscript dat de hele kamer laat meekleuren.

  Gemakkelijke installatie
  De Philips Hue Play gradient lightstrip is speciaal ontworpen voor de televisie. De LED-strip is leverbaar in drie maten en past op tv's van 55" of groter, inclusief montagesteunen voor snelle en gemakkelijke installatie.

  Vereist Hue Sync en Hue Bridge
  Voor de Philips Hue Play gradient lightstrip heb je de Philips Hue Play HDMI Sync Box, de mobiele Hue Sync app en een Hue Bridge nodig. Bovendien kun je tot wel 50 lampen en slimme accessoires in je hele huis opde Hue Bridge aansluiten, timers en routines instellen en je lampen vanaf elke locatie, thuis of onderweg, bedienen met de Hue app. De Philips Hue Play HDMI Sync Box en de Hue Bridge zijn los verkrijgbaar.

  Drie maten die altijd passen
  De Hue Play gradient lightstrip is leverbaar in drie maten. De lightstrip van 55 inch wordt geadviseerd voor tv's van 55 tot 60 inch, de lightstrip van 65 inch voor tv's van 65 tot 70 inch en de lightstrip van 75 inch voor tv's van75 inch of groter. Liggen de afmetingen van je tv tussen deze categorieën in, dan raden we aan dat je de dichtstbij liggende kleinere maat neemt (voor een tv met een beelddiagonaal van 62 inch gebruik je dus de lightstrip van 55inch).

  Kenmerken
  • Meerdere kleuren licht die tegelijk samenkomen
  • Surroundverlichting
  • Een revolutie in home entertainment
  • Gemakkelijke installatie
  • Vereist Hue Sync en Hue Bridge
  • Drie maten die altijd passen
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseA
  DimbaarJa, door app
  Afmeting (cm)304
  MateriaalSilicone
  KleurZwart
  MerkPhilips Hue
  Smart
  bekijk alle specificaties
  Energieklasse

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.