Philips Hue Philips hue slimme stekker (Nederland), Wit

  Philips HuePhilips hue slimme stekker (Nederland)

  29.99

  Philips Hue Philips hue slimme stekker (Nederland)

  Makkelijke slimme verlichting
  Maak je bestaande 'gewone' verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker. Steek de Philips Hue slimme stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan. Schakel je verlichting aan of uit met de Philips Hue Bluetooth app of zelfs met je stem. Extra functies, zoals het instellen van timers, zijn mogelijk als je verbinding maakt met de Philips Hue bridge. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen.

  Makkelijke slimme verlichting

  Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met de Hue bridge

  Wanneer je een Hue bridge toevoegt aan je Hue systeem, ontgrendel je alle slimme mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen en slimme accessoires, zoals een bewegingssensor, toevoegen om zo overal de perfecte sfeer te ceëren. Maak timers en routines, gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis en geef zo de indruk dat je thuis bent en hou ongewenste gasten op afstand. Dankzij de locatiebepaling in de Philips Hue app, kom je bovendien nooit meer thuis in het donker. Jouw geselecteerde verlichting springt automatisch aan wanneer je bijna thuis komt. Kortom: met een Hue bridge neem je jouw verlichting helemaal in eigen handen.

  Slimme stekker voorzien van randaarde (type F)
  Wereldwijd zijn er verschillende soorten elektrische stekkers in gebruik voor huishoudelijke toepassingen. Het stekker type F is bijna de Europese standaardstekker. Type F wordt onder andere gebruikt in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Finland, Portugal, Spanje, Turkije en Oost-Europa.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi
  Bluetooth
  Typeslimme stekker Nederland
  UitvoeringPhilips Hue
  Netstroom/accuLichtnet
  BedieningSmartphone
  Dual-band
  bekijk alle specificaties
  WifiBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.