Philips Hue HUE W&C AMB STAR White and Color Ambiance GU10 Starter Kit, Wit

  Philips HueHUE W&C AMB STAR White and Color Ambiance GU10 Starter Kit

  199.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips Hue HUE W&C AMB STAR White and Color Ambiance GU10 Starter Kit

  De White and Color Ambiance GU10 Starter Kit is van het merk Philips Hue. De Starter Kit wordt inclusief Hue dimmer switch geleverd. De kit biedt oneindige mogelijkheden met 16 miljoen kleuren en meeslepende effecten op muziek, tv en games. Het licht kan bediend worden vanaf je smartphone, tablet of de meegeleverde draadloze schakelaar. Met de Hue sfeerverlichting van Philips kun je zelf heel eenvoudig je verlichting instellen zoals jij dat wilt.

  - 3x GU10-lamp
  - Max 25W
  - Bridge meegeleverd
  - Inclusief dimmer
  - Wit en gekleurd licht

  Wees creatief met 16 miljoen kleuren
  Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt.

  Synchroniseer lampen met muziek en films
  Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

  Breng lichteffecten tijdens het gamen
  Til de beleving van je gaming naar het volgende niveau. Download een van apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

  Natuurlijk wakker worden en gaan slapen
  Philips Hue helpt je uit bed te komen op de manier die jij wilt en helpt je zo je dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van het licht neemt geleidelijk toe om het effect van een zonsopkomst na te bootsen. Daardoor word je op een natuurlijke manier wakker in plaats van gewekt te worden door het lawaai van een wekker. Begin je dag goed. 's Avonds helpt het ontspannende warmwitte licht je te ontspannen en je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust. Voor deze functie is verbinding met de Philips Hue Bridge vereist.

  Slimme bediening, thuis en als je weg bent
  Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kun je je lampen op afstand bedienen van waar je ook bent. Controleer of je de lampen wel hebt uitgedaan voordat je van huis vertrok of schakel ze in als je moet overwerken.

  Stel handige timers in
  Met de schemafunctie van de Philips Hue App kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi