overzicht
Philips Hue hanglamp, Wit
 • Uitverkocht

  Philips Huehanglamp

  400.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle lampen

  Philips Hue hanglamp

  Deze stijlvolle Philips Hue Ensis hanglamp is een combinatie van gezellige sfeerverlichting en warmwitte werkverlichting, die afzonderlijk kunnen worden bediend. Voor bediening van de lamp is een Hue brug nodig.

  Licht voor je dagelijkse activiteiten
  Licht beïnvloedt onze stemming en ons gedrag. Philips Hue kan je helpen je dagelijkse bezigheden te veranderen in momenten waar je van geniet. Maak je klaar voor de dag met koel, helder wit daglicht dat je helpt je lichaam en geest te ontwaken. Blijf geconcentreerd met fijn afgestemd helder wit licht. Of leg je benen omhoog en ontspan met een zachte gloed van wit licht voor een perfect einde van de dag.

  Dimmen zonder installatie
  Ervaar het gegarandeerd soepel dimmen met Philips Hue. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk

  Synchroniseer met muziek en films
  Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

  Vereist een Philips Hue Bridge
  Verbind je Philips Hue lampen met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet.

  Creëer de gewenste sfeer
  Schep voor elk moment de juiste sfeer en decoreer je woning met warm tot koelwit licht. Profiteer het hele jaar door van verschillende stijlen, met helderwit licht dat doet denken aan een frisse lentebries, het warmwitte licht van de zomerzon of ijskoud winters daglicht.

  Bedien het op jouw manier
  Verbind jouw Philips Hue lampen met de bridge en begin de eindeloze mogelijkheden te ontdekken. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue App, of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen te activeren. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat je jouw lampen met je eigen stem kunt bedienen.
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse