lampen
Philips Hue GU10 spot Single Pack, Wit
 • Uitverkocht

  Philips HueGU10 spot Single Pack

  54.-49.-je bespaart 5.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips Hue GU10 spot Single Pack

  Bij deze Hue spot van het merk Philips wordt Led-licht gecombineerd met technologie. De draadloze Led-spots geven helder licht, zowel diverse wit- als kleurtinten. Geniet van een zonsondergang in de woonkamer of maak een prettige plek om te lezen. Het Single Pack wordt geleverd inclusief 1 lichtbron met GU10 fitting en exclusief Bridge.  

  Hue verlichting is sfeervol, maar ook praktisch. Dit onder meer omdat de Hue lichtbronnen in de huidige armaturen te schroeven zijn, de Hue verlichting te dimmen is en gebruikt kan worden als alarm en timer. Daarnaast kunnen de lampen knipperen, langzaam pulseren en flitsen.  

  Hue Bridge
  Als verlichting met de Philips Hue Bridge gesynchroniseerd wordt, kan verlichting draadloos bediend worden vanuit elke kamer in het huis. De Hue Bridge is letterlijk de brug tussen de app en de verlichting in het huis. De Bridge is via de router te koppelen met wifi waardoor er tot 50 lampen tegelijkertijd verbonden kunnen worden met Hue. Met deze Bridge kunnen tevens lampen op afstand bediend worden, de lampen gekoppeld worden aan de rest van het internet, zoals aan nieuwsfeeds of bijvoorbeeld aan een mailaccount.

  Deze Hue spot wordt exclusief Bridge geleverd.

  My-Hue-portal
  Door gebruik te maken van My-Hue-portal, via de My-Hue website, kan er overal ter wereld verbinding gemaakt worden met het Hue-verlichtingssysteem in eigen huis. Zo kan bijvoorbeeld de indruk gewekt worden dat er iemand thuis is, terwijl dit niet zo is of kunnen lampen op afstand uitgeschakeld worden.  
                                  
  Hue app
  De Philips Hue verlichting kan bediend worden met een wandschakelaar of met behulp van de Hue-app. De app is gratis te downloaden. Als deze app is geïnstalleerd op de smartphone of tablet, kunnen nieuwe lampen geïdentificeerd worden met de app. Via de app kunnen de lampen een naam krijgen en worden toegevoegd aan nieuwe of bestaande lichtstijlen. Daarnaast kunnen kleuren, helderheid en andere functies door deze app aangepast worden. Verlichting kan zowel afzonderlijk als tegelijkertijd bediend worden. 

  - Per stuk geleverd, exclusief Bridge
  - Volt: 230
  - Fitting: GU10, max. 6,5 watt
  - Dimbaar
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse