Philips Hue FUGATO 2-lichts spotbalk wit en gekleurd licht

  Philips Hue FUGATO 2-lichts spotbalk wit en gekleurd licht

  153.99
  nog 8 op voorraad

  Philips Hue FUGATO 2-lichts spotbalk wit en gekleurd licht

  Makkelijke slimme verlichting
  Creëer sfeer in je interieur met de slimme zwarte Philips Hue Fugato opbouwspot met ronde voet. Het moderne ontwerp is ideaal voor zowel woonkamer als slaapkamer. Met de Philips Hue Bluetooth app kun je de twee white and color ambiance LEDlampen rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet in- en uitschakelen, dimmen of aanpassen van kleur. Als je verbinding maakt met een Hue bridge heb je toegang tot allerlei extra slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. De spot heeft verder een rand die rondom de spot in je favoriete kleur oplicht, wat zorgt voor extra sfeer.

  Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app
  Met de Hue Bluetooth-app kun je de slimme Hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal door gewoon op een knop op je mobiele apparaat te tikken.

  Bedien lampen met je stem
  Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen.*Werkt met Alexa en een compatibel Echo-apparaat.

  Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht
  Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. Met een tik op een knop verhoog je de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, brengje de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

  Creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht
  Deze lampen en armaturen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tinten helderheid voor elke dagelijkse activiteit.

  Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten
  Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie,helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

  Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge
  Voeg een Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LEDlampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in je hele huis hetperfecte licht in te stellen. Stel routines in, bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars.

  Kenmerken
  • Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app
  • Bedien lampen met je stem
  • Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht
  • Creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht
  • Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten
  Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue bridge
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseA+
  DimbaarJa, door app
  Afmeting (cm)15,3
  MateriaalMetaal
  KleurZwart
  MerkPhilips Hue
  Smart
  bekijk alle specificaties
  Energieklasse

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.